Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Irigyled azokat az embereket...

Irigyled azokat az embereket akik akármennyit ehetnek, mégse híznak? Esetleg te ilyen vagy?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 22:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Eddig én is közéjük tartoztam. Most fordulni látszik a kocka. Egyszer fent, egyszer lent. :))
2012. ápr. 4. 22:33
 2/20 anonim ***** válasza:

Igen, irigylem egy kicsit..

Én napi minimum egy órát "szenvedek" azért, hogy úgy nézzek ki, mint ők egy átlag napjukon.

Jó, nyílván nem szenvedés, csak néha teher, de jó lenne pl éjfélkor bevágni 3 tábla csokit, ha olyanom van:)

Mert én ha megengedek magamnak néha egy-egy sütit, gyötör a bűntudat..

20l

2012. ápr. 4. 22:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm hízni próbál, állandóan "tömi" magát, és semmi.

Hát, én irigylem, igen. :)

De tudom, hogy neki meg az a probléma. Mindenki mást szeretne, mint, ami van...

2012. ápr. 4. 22:53
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
én ilyen vagyok szerencsére :)
2012. ápr. 4. 22:53
 5/20 anonim ***** válasza:

Azért ez is gáz, mert mi barátnőmmel rendre megkapjuk a lenéző megjegyzéseket (jó, én jogosan, mert anorexiából jövök ki, de ő természetesen ilyen vékony - édesapjához hasonlóan), h eszel eleget? Olyan sovány vagy! A deszka szebb, mint te, és hasonló parasztságok.

Pedig ő tényleg rengeteget kajál, én meg próbálok, csak nekem előbb vissza kell szoktatni magam. :)

2012. ápr. 4. 22:56
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy irigy természetű ember,de olyan jó lenne a táborukba tartozni.Bármit ehetnék,nem híznék..Nagyon tudnám élvezni.Sajnos én pont az ellenkezője vagyok.Alig eszek,mégis hízok..Vicces hangulatomban szoktam mondani,hogy már attól hízok,ha látom hogy valaki jóízűen eszik..
2012. ápr. 4. 23:23
 7/20 anonim ***** válasza:
Jajj, de befalnék most egy nagy tál milánói makarónit! :) De inkább iszom helyette egy pohár vizet. :)
2012. ápr. 4. 23:33
 8/20 anonim válasza:
51%
Jaj csajok( ha fiú is van köztetek, sorry.:P), ne akarjatok fogyni!!! Miért akartok egyáltalán? Annyit szenvedek én is, hogy hízzak, szerintem a pasiknak is az jön be jobban! Világéletemben hízni szerettem volna, mondjuk elsősorban magam miatt, nekem az tetszik.:) De sosem tudtam...:( Olyan furi ezeket olvasni tőletek, mikor én meg azért szenvedek, próbálok enni, enni és enni, hogy kicsi valami meg is látszódjon rajtam!:)
2012. ápr. 4. 23:42
 9/20 anonim ***** válasza:

menj át a sport mozgásba.

minden második kérdés a-hogyan szedjek fel tömeget?

a kérdésre válaszolva meg.

nem irigylek senkit.

legfeljebb azért néha,mert van pénze sok kajára,finom húsokra,nekem meg most nem annyira.

2012. ápr. 5. 00:43
 10/20 anonim ***** válasza:

"Világéletemben hízni szerettem volna, mondjuk elsősorban magam miatt, nekem az tetszik.:)"

Na jó, de azért van egy egészséges határ, gondolom, nem 200 kilósra akarsz hízni. :)

2012. ápr. 5. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!