Irigyled azokat az embereket akik akármennyit ehetnek, mégse híznak? Esetleg te ilyen vagy?
Igen, irigylem egy kicsit..
Én napi minimum egy órát "szenvedek" azért, hogy úgy nézzek ki, mint ők egy átlag napjukon.
Jó, nyílván nem szenvedés, csak néha teher, de jó lenne pl éjfélkor bevágni 3 tábla csokit, ha olyanom van:)
Mert én ha megengedek magamnak néha egy-egy sütit, gyötör a bűntudat..
20l
Egyik ismerősöm hízni próbál, állandóan "tömi" magát, és semmi.
Hát, én irigylem, igen. :)
De tudom, hogy neki meg az a probléma. Mindenki mást szeretne, mint, ami van...
Azért ez is gáz, mert mi barátnőmmel rendre megkapjuk a lenéző megjegyzéseket (jó, én jogosan, mert anorexiából jövök ki, de ő természetesen ilyen vékony - édesapjához hasonlóan), h eszel eleget? Olyan sovány vagy! A deszka szebb, mint te, és hasonló parasztságok.
Pedig ő tényleg rengeteget kajál, én meg próbálok, csak nekem előbb vissza kell szoktatni magam. :)
menj át a sport mozgásba.
minden második kérdés a-hogyan szedjek fel tömeget?
a kérdésre válaszolva meg.
nem irigylek senkit.
legfeljebb azért néha,mert van pénze sok kajára,finom húsokra,nekem meg most nem annyira.
"Világéletemben hízni szerettem volna, mondjuk elsősorban magam miatt, nekem az tetszik.:)"
Na jó, de azért van egy egészséges határ, gondolom, nem 200 kilósra akarsz hízni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!