Miért oltják le így le az embereket?
Egyrészt mert minden áldott nap kb. 10-20 hasonló kérdés van. Keresni is lehetne kérdezés előtt. Másrészt sokszor tényleg egetverő baromságokat tudnak kérdezni. Néhány példa:
"Sokat ettem-e ma?" És leírja.
"Hány kalória egy kisebb adag rántott hús krumplival?"
"50 kiló vagyok, hogyan fogyhatnék?"
"Ha minden nap tornázok 15 percet, fogyhatok?"
hát igen az én is utálom....mert ugye ők annyira okosak...meg az is idegesítő amikor felteszek egy kérdést és külön ki kell emelnem h nem kérek kioktatást...
fogadjunk akik ezeket írják azok soha az életben nem fogyóztak csak jár a szájuk..
Az első ékes példa rá,miért száll el néha az ember agyvize.
Itt ez a csaj.
Kb 5 éve gyúr és kigyúrt bika lett?
http://www.youtube.com/watch?v=UQZ-HbpvKs0&feature=related
Egyébként meg ja.
Kalóriadeficitben hogyan építene bárki is izmot?
Kedvencem még a hogyan formáljam ezt meg azt,hogy ne izmosodjak?
De vajon mitől formás az emberi test ha nem az izmoktól?
Dehogynem. Bármivel izmosíthatsz. De a különböző sportágak nem egyformán izmosítják az egyes testrészeket. Például biciklizéstől nem nő nagy bicepszed. Ez az egyik.
A másik, hogy nem mindegy, milyen jellegű edzést végzel. Hosszú, viszonylag kis terheléssel járót, vagy rövid, inenzívet. Egy maratoni futó nem izompacsirta, sőt. Egy rövidtávfutó már sokkal inkább.
Dehogy csak azzal.
Nézz meg egy talajtornászt,vagy egy gyűrű gyakorlatot végzőt micsoda izmai vannak.
És súlyzózhat valaki a haláláig,ha nincs tömegnövelő táplálkozása semennyit nem fog nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!