Nem tudtam egy csinos, kivágott ruhát felvenni, strandra nem jártam, mindenki a csontjaim miatt szekált. Úgy voltam vele inkább lennék kövér mert akkor lefogyni könnyebb lenne és csak önmegtartóztatás kérdése az egész.
Hát aztán megkaptam, amire vágytam. Jól meghíztam. Nyolc év kínszenvedése és házi praktikái kellettek hozzá, hogy 25 kilót ledobjak mert már több voltam, mint 90 kiló. Igaz gyógyszertől. Mit nem adnék azért ha ismét gátlástalanul zabálhatnék de állandó diéta az életem mert nem akarom visszaszedni amit ledobtam. De még sokszor álmodozom a régi szép időkről, amikor simán betoltam egy tálca habos sütit, egyszerre megettem egy nagy szelet csokit, vagy egy zacskó kekszet. Ma az a zacskó egy hétig tart. Persze a csontkollekció időszakot nem sírom vissza.
2012. ápr. 5. 01:05
12/20 anonim válasza:
Hát én nem tudok hízni, pedig szeretnék pár kilót. Abban sem bízom, hogy változni fog a helyzet, családi örökség.
2012. ápr. 5. 02:08
13/20 anonim válasza:
Mondhatom, igen, irigylem őket, annak ellenére, hogy nem tartozom a nagyétkűek köze, elég keveset szoktam enni, de sokszor bűntudatom van, de egy kis édességet megeszem. Azért örülnék, ha nem kéne annyira figyelnem, hogy mikor mit ehetek.
2012. ápr. 5. 02:12
14/20 Firetor válasza:
Azért elég tré, hogy valaki hányni megy egy jó vacsora után, más meg kanalazza a tömegnövelőt...:P
2012. ápr. 5. 02:52
15/20 anonim válasza:
11-es, akkor te azért megtapasztaltad, hogy milyen mind a két véglet..Amúgy nekem is olyan fura ezeket a válaszokat olvasni, hogy tényleg ennyire nehéz lehet valakinek az is, hogy hízzon egy kicsit..én szívesen adok át 1-2 kilót valakinek, ha kér:D
Amúgy 14-es, ki beszél itt hányásról? Azért egy épeszű ember tudja, hogy nem az a megoldás se hossszú-se rövidtávon, akármennyire is fogyni akar..
Sport, diéta..azért nem kell belezavarodni szerintem senkinek se a súlygondjaiba, mindenki olyan, amilyen:)
2012. ápr. 5. 06:11
16/20 anonim válasza:
Csak ne irigyeljetek:). Sajnos ez genetikától függ nagyrészt, a családomban minden férfi vékony testalakatú, 1 év alatt sikerült felküzdenem magam 63-ról 69 kg-ra, de tovább már nem tudok hízni. Aki ektomorf alkat, az nagyon nehezen tud hízni, ehet akármennyit.
2012. ápr. 5. 06:57
17/20 anonim válasza:
Egy barátnőm ilyen, hogy minden délután megeszik pár croissaint-t, 1 tábla csokit, és 1 csomag chipset vesz hazafelé a suliból. 40kg és 165 cm...
2012. ápr. 5. 07:13
18/20 anonim válasza:
Egyszer már válaszoltam egy ilyen kérdésre, ugyanazt tudom mondani:
Nem.
Azokat irigylem, akiknek vékony a derekuk, és csak seggre, esetleg mellre híznak....
2012. ápr. 5. 08:26
19/20 anonim válasza:
Az is lehet, hogy akik sokat esznek és mégsem híznak, sokat mozognak is mellette.
2012. ápr. 5. 09:47
20/20 anonim válasza:
Igen, bár nem vagyok egy nagyétkű ember, de azért néha betömnék egy rántott sajtot(ez a kedvenc kajám, a legjobb a világon!!!), de ilyenkor is maradok a levegőnél, vagy egy bögre meleg teánál(édesítővel persze), mert ha csupán ránézek az ételekre, hízok... Mérlegre sem merek állni, mert nem akarom látni, hogy milyen dagadt vagyok :( Pedig úgy szeretnék lefogyni :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!