Ti kifizetnétek a többletet?
Kicsit off leszek mondjuk hol kapsz 3 db új next rugit 2ezerért? :) Szólj megyek oda:)) De még 2300 ért is mondjuk.
Persze gondolom még nem ért oda a csomag szóval nem tudjuk milyen a minősége a rugiknak.
Ez persze mit sem változtat azon hogy ha feltette x összegért meg x postáért akkor annyiért kell adnia.
De mondjuk jó nagyot szív az eladó is ha valóban új vagy újszerű 3 next rugit eladott ezekszerint még csak nem is 1600-1700 ért hanem számára (mivel bukott mondjuk 300 ft-ot) csak 1300-1400 ért.
Csak a postaköltség volt majdnem 2000ft nem maga az egész csomag:)
A rugik 1200ft voltak,a három együtt!Igy azért 3200ft 3 használt rugiért drága.Nekem legalábbis az.
Itt vannak a pk árak:
Ha majdnem 2000 volt, akkor nem standard csomagként adta fel. Gondolom nem volt 2 kg felett a 3db rugi, így nem korrekt amit csinált!
nem értem,miért kéne csomagként feladni. postakés borítékban 370 ,a nagyobb max 450 ft és nincs súlykorlátozás. ja és ajánlott!!!!
mégis mi került 2000 ftba, 3 db max egyenként 20-25 dkg-os rugi feladásában???
12 es vagyok, ja jóisten!! az rengeteg....tényleg még csomagnak se stimmel...
3200 na az valóban sok :((((
Én úgy értettem előbb hogy 2000 az egész.
Hat igy járt. En anno egy Barbies fesulkodo asztalkat adtam el. Lemertem, utánanéztem az árnak. Be csomagoltam, oda adtam az iskolai mindenesunknek hogy adja fel. Feladta. Dupla annyiért, mert megkérdezték hogy mi van benne es rairtak, hogy törékeny.... Miután az asztalkat 1000 forintért adtam el, röhej lett volna az 1200 forint postaköltség helyett 2400at kérni, pláne, hogy a vevő el utalta az arat előre. Azóta minden lehetőségnek utananezek, a létező legmagasabb postaköltségert kérem es a hirdetésben mindig belefogalmazod, hogy ez a legmagasabb postaköltség, amennyibe kevesebb lesz, a különbözetet vissza utalom.
Amúgy a postai csomag ma Magyarországon 20 kiló ig 1200 forint, úgyhogy számomra érthetetlen, mitől 2000 forint harom rugi postazasa. Mondd vissza inkább a vásárlást, mert valami gubanc van ezzel az előadóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!