Ti kifizetnétek a többletet?
Figyelt kérdés
Neten vettem 3db nextes rugit a fiamnak.Gondoltam igy olcsóbban hozzájutok.Rákérdeztem a pontos árára és a postaköltségre is.Ma viszont irta privátban,hogy a posta kétszer annyiba került mint ahogy irta.Nem irta konkrétan,hogy fizessem ki,de biztos vagyok benne,hogy azt szeretné.De igy ha kifizetem a többletet,drágábban jön ki mintha újat vettem volna.Ti kifizetnétek?2013. ápr. 24. 18:19
1/19 anonim válasza:
És mennyi lett így a pk? Szerintem ha már feladta, akkor várd meg. Ha tényleg annyi volt, akkor korrekt lenne kifizetni a többletet, vagy legalább rákérdezni.
2/19 anonim válasza:
Ja, azt hozzátenném még, hogy a terméklapra én sem írok pontos pk-t, de ezt minden esetben le is írom! Mármint, hogy mérés után tudok pontos pk-t mondani.
3/19 anonim válasza:
Én nem, elálhatsz a vásárlástól. Pláne ha ugy adta föl hogy nem kérdezte meg h drágább postával is kell e...
4/19 anonim válasza:
1. a termék lapján fel volt tüntetve postaköltség?
2. odaírt esetleg olyasmit hogy nem pontos a mérés, vagy pontos postát mérés után tud mondani stb.?
Ha nem a válasz akkor én megírnám ezt ahogy írtad hogy te azzal a postával kalkuláltál amit ő írt és megadott, és ha 2x annyi az azért nem 100 ft különbség.
És hogy akkor részemről tárgytalan az üzlet.
Vagy még az lehet hogy sima postát írt ott aztán te ajánlottat kértél?
5/19 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok de nem értem, elküldte előre anélkül hogy utaltál volna? és most szólt hogy bocsi több lett a posta?
6/19 anonim válasza:
4 es vagyok amúgy meg ez az ő hibája pontosabban magával szúrt ki. Előre le kellett volna mérnie hány gramm becsomagolva és azt írnia neked így nem fordulhatott volna elő hogy a postán derül ki hogy 2 szer annyi a postája mint amennyit kifizettetett veled. Így ez az ő hibája szerintem nincs oka kifizettetni.
7/19 anonim válasza:
Mennyit fizettél a postaköltségre? És simán vagy ajánlva kérted? 3db bodynak nem túl sok a ptk-e.
8/19 anonim válasza:
Rugi. Egyébként ezen én is meglepődtem már olyan kis semminek tűnik egy rugi de 3 db az már legalább 675 ös ajánlott posta, de lehet még több is ha kicsit masszívabb anyagú...
9/19 A kérdező kommentje:
Hirdetett 6db rugit.Irtam neki,hogy 3 db érdekelne a 6db-ból,megoldható lenne és mennyit kér érte plussz posta.Ő megirta,hogy a 3db rugi x ft és a posta x forint.Igy elutaltam neki előre ezt az összeget,a postát és maga az ártá is a rugiknak.Ma irta privátban,hogy a posta mégsem x forint volt hanem xx,azaz 2000ft.Simán adta fel.
2013. ápr. 24. 18:47
10/19 anonim válasza:
Ha kevesebb lett volna a posta, vissza várnál a különbözetet!!!
Igen, sokszor postával drágább mint az új!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!