Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha meghalna a babád (már...

Ha meghalna a babád (már majdnem 2 évesen) akkor utána vállalnál még gyereket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, fiatal vagy, huszon valahány éves, mondjuk 24-25. Megszületik a babád, de sajnos van valamilyen betegsége (ami a terhesség alatt még nem volt) aminek... rossz vége lesz. Vállalnál utána még gyereket? És ha igen mennyi idő után?
2013. ápr. 24. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem megbolondulnék ha meghalna az egy szem fiam,így biztosan nem is volna lehetőségem másik gyereket vállalni.

De ha valamilyen csoda folytán nem bolondulnék bele,akkor már utána biztosan nem vállalnék még egyet.

2013. ápr. 24. 12:28
 12/14 anonim ***** válasza:
23 vagyok,és most lesz 2 éves a kisfiam,nem szeretném megtudni milyen az,de biztosan vállalnék csak később.Évek múlva.
2013. ápr. 24. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:

26 vagyok, 2 gyerkőc van, közel 5 éves és egy másfél.

Ha megtörténne a legrosszabb, nem vállalnék többet. (amúgy sem)

2013. ápr. 24. 12:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Én tuti nem!!! 36 vagyok. Erre a manóra bő 3 évet vártunk, és annyira tökéletes, pont nekem találták ki, ott a fentiek. Nem kellene másik, tuti! Eléggé akaratos vagyok, és ha valamire nemet mondok, az úgy van, biztos, hogy nem akarnék másikat.
2013. ápr. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!