Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha meghalna a babád (már...

Ha meghalna a babád (már majdnem 2 évesen) akkor utána vállalnál még gyereket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, fiatal vagy, huszon valahány éves, mondjuk 24-25. Megszületik a babád, de sajnos van valamilyen betegsége (ami a terhesség alatt még nem volt) aminek... rossz vége lesz. Vállalnál utána még gyereket? És ha igen mennyi idő után?
2013. ápr. 24. 11:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

31 vagyok, de így is azt mondom igen, vállalnék.

Nem tudom mennyi idő után, az elején biztos összeomolnék, na meg utána lehet, hogy a másodikat túlfélteném.

2013. ápr. 24. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem.
2013. ápr. 24. 11:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem tudom neked megmondani, remélem, sosem fogom tudni, de amikor olyan 16-17 éves voltam egy falunkbelinek egy balesetben meghalt mindkét gyereke. Egy fiatal srác még nem tudott a buli után kijózanodni, és egyszerűen áthajtott a 7 éves kisfiún és az 5 éves húgán. A mamához mentek, az anyjuk nőgyógyászhoz ment, mert pozitívat tesztelt az előző héten.

A megszületett kislányt olyan 3-4 éves koráig a mama nevelte, mert a szülők beleroppantak a gyerekeik elvesztésébe, az első fél évet gyakorlatilag a temetőben élték le. majd lassan, szakember segítségével talpra álltak (amennyire egy ilyen fájdalom enyhülni tud), és született még egy kisfiúk, olyan 5-6 évvel a baleset után.

2013. ápr. 24. 11:43
 4/14 anonim ***** válasza:

Esetleg rolad van szo kedves kérdező?vagy van ilyen ismerősöd?

Hát én 37 vagyok 3 éves a lányom nem gondolkoztam ezen de remélem soha nem is kell szörnyű lehet elvesziteni..((Én belehalnék vagy belerokkannék....sztem annyira rámennék ha nem halok bele hogy nem lehetne gyerekem...de tényleg bekattannék ő a mindenem meg persze a férjem ..áááá ez nagyon durva..((((((((((

2013. ápr. 24. 11:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg, mi az a betegseg. Ha valami genetikai probléma, amire van esély a következő terhessegnel, akkor ki van zárva.
2013. ápr. 24. 11:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

1 éves volt amikor közlekedési balesetben a férjemmel együtt halt meg a kisfiunk(apai nagymamával együtt,ő bár túlélte,de szellemileg azóta nem ép,otthonvab van 17 éve).

Én 25 voltam.

Belerokkantam pár évre.

5 évvel később lett új párom,most voltak 10 évesek az ikerlányaink,de mai napig rettegek,hogy valamelyikőjük nem ér haza épen.

42/N

2013. ápr. 24. 11:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. ápr. 24. 12:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem:-(((((

6 os válaszolonak...

2013. ápr. 24. 12:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én unokatestvéremnek volt egy 6 és egy 3 éves kislánya.

A 3 éves kislánya egy szerencsétlen balesetben elhunyt.

Ekkor már terhes volt a harmadik babával,de nem tudták.

Őt annyira megviselte a lánya halála,hogy a pocakjában lévő kisfiú süket-némaként jött világra.

Ma már szép nagy fiú,és készülékkel ugyan,de teljes életet él.

2013. ápr. 24. 12:20
 10/14 Norandi ***** válasza:
barátnőm 24 éves,augusztusban halt meg az 1 éves picije, most ismét babát vár. Szerintem az életnek mennie kell tovább, bár azt az iszonyú fájdalmat sosem fogja elfelejteni.
2013. ápr. 24. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!