Ha meghalna a babád (már majdnem 2 évesen) akkor utána vállalnál még gyereket?
31 vagyok, de így is azt mondom igen, vállalnék.
Nem tudom mennyi idő után, az elején biztos összeomolnék, na meg utána lehet, hogy a másodikat túlfélteném.
Ezt nem tudom neked megmondani, remélem, sosem fogom tudni, de amikor olyan 16-17 éves voltam egy falunkbelinek egy balesetben meghalt mindkét gyereke. Egy fiatal srác még nem tudott a buli után kijózanodni, és egyszerűen áthajtott a 7 éves kisfiún és az 5 éves húgán. A mamához mentek, az anyjuk nőgyógyászhoz ment, mert pozitívat tesztelt az előző héten.
A megszületett kislányt olyan 3-4 éves koráig a mama nevelte, mert a szülők beleroppantak a gyerekeik elvesztésébe, az első fél évet gyakorlatilag a temetőben élték le. majd lassan, szakember segítségével talpra álltak (amennyire egy ilyen fájdalom enyhülni tud), és született még egy kisfiúk, olyan 5-6 évvel a baleset után.
Esetleg rolad van szo kedves kérdező?vagy van ilyen ismerősöd?
Hát én 37 vagyok 3 éves a lányom nem gondolkoztam ezen de remélem soha nem is kell szörnyű lehet elvesziteni..((Én belehalnék vagy belerokkannék....sztem annyira rámennék ha nem halok bele hogy nem lehetne gyerekem...de tényleg bekattannék ő a mindenem meg persze a férjem ..áááá ez nagyon durva..((((((((((
1 éves volt amikor közlekedési balesetben a férjemmel együtt halt meg a kisfiunk(apai nagymamával együtt,ő bár túlélte,de szellemileg azóta nem ép,otthonvab van 17 éve).
Én 25 voltam.
Belerokkantam pár évre.
5 évvel később lett új párom,most voltak 10 évesek az ikerlányaink,de mai napig rettegek,hogy valamelyikőjük nem ér haza épen.
42/N
Őszinte részvétem:-(((((
6 os válaszolonak...
Az én unokatestvéremnek volt egy 6 és egy 3 éves kislánya.
A 3 éves kislánya egy szerencsétlen balesetben elhunyt.
Ekkor már terhes volt a harmadik babával,de nem tudták.
Őt annyira megviselte a lánya halála,hogy a pocakjában lévő kisfiú süket-némaként jött világra.
Ma már szép nagy fiú,és készülékkel ugyan,de teljes életet él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!