Ti szoktátok mondani a párotoknak, hogy jó anya, jó apa? Mármint "dicséritek" egymást, szoktatok ilyenekről beszélgetni?
Figyelt kérdés
Meg szoktátok beszélni, kinek mi a legjobb tulajdonsága a gyereknevelést illetően? Egy véleményen vagytok?2013. ápr. 23. 11:35
11/14 anonim válasza:
Amíg együtt voltunk, addig dicsértem, lelkiismeretesen segített a ki is körül. Most már nem mondanám ezt róla sajnos. Türelmetlen, folyton veszekszik vele. Tudom, hogy oka van rá, hogy feszült, de nem a gyereken kellene levezetni. Így sajnos nem nagyon van okom dicsérni.
Ennek ellenére ő szokott engem, mindig elmondja, jól nevelem a kicsit, látszik, hogy sokat foglalkozom vele. Ez jól esik.
12/14 anonim válasza:
Természetesen megdicsérjük egymást,igyekszünk észrevenni a másik igyekezetét.
A férjem is elég stresszes munkahelyen dolgozik,nekem is vannak nehéz napjaim a fiammal és éppen ezért jól esik pozitív dolgokat hallani a másiktól itthon.
A negatívumokat is igyekszünk megbeszélni,van mikor vitába torkollik,de ha lenyugodtunk akkor sikerül megbeszélni.
13/14 A kérdező kommentje:
nálunk gyereknevelés tekintetében szerencsére nincsenek gondok, ha valamiben különbözik a véleményünk, megbeszéljük pro-kontra alapon. Párom nagyon nehezen nyílik meg, de a családjáért bármire képes. Korán kellett felnőnie, a gyerekeinek a legjobbat szeretné, csak úgy látom, még mindég nem bízik magában, abban, hogy én elfogadtam az ő életét (korán árva lett, nagymama nevelte, szegények voltak, de dolgosak). Nagyszerű apa, és férj. Mindenáron bizonyítani akar, és pont ez a "baj", hogy gürizik éjjel- nappal, hiába mondom neki, hogy erre nincs szükség, legyen többet itthon, pihenjen, csak legyünk együtt. Eddig 2-szer sírt, akkor kiadott magából minden régi rossz emléket, és nem szeretné, ha mi úgy élnénk, ahogy ő élt.
2013. ápr. 23. 17:42
14/14 anonim válasza:
Igen szoktuk egymást dicsérni,megbeszélünk mindent,hogy most pl hogyan neveljük a fiunk,mit csináljon szerintünk a másik másként,99%ban egy véleményen vagyunk a gyereknevelésről,és hasonló a gondolkodásmódunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!