Hány évesek voltatok, amikor szültetek? Volt valamilyen komplikáció? Mennyi idő alatt sikerült?
Előzőleg törölték, megpróbálom átfogalmazni. Nagyon fontos lenne nekem. Legalább 150 embernek kéne kitöltenie.
Bocsánatot kérek, amiért itt dobom fel, de talán itt van a legtöbb anyuka. Köszi a válaszokért!
kitöltve :-)
de ez nagyon vékonyka kérdőív
pl miért nem kérdeztél rá a többi gyerekre miért csak az első gyerekre ?
lehet h az első komplikált volt de a második simán normálisan ment vagy fordítva
ésatöbbi....
Több kérdőívet csinálok, most ez konkrétan az elsőre sikerült. Direkt ilyen rövidek, egyszerűbb átláthatóság miatt. Legalábbis én úgy vetem észre, hogy nekem egyszerűbb (mindenki más, én így jobban át tudom tekinteni)
És külön- külön érdekel az első terhesség, illetve egy többedig is.
Előzőleg egy hosszabb kérdőívet csináltam, minden kérdést a témában egybe, de totális káosz volt :) :)
az egyetemen kellet csinálnom nem egyet nem kettőt
de 10 kérdésből nem igazán lehet értékelhető eredmény kapni
legalábbis nekem ez a tapasztalatom
elég felszínesnek gondolom a dolgot és több kérdőívből összerakni egy értékelhető felhasználható eredményt szerintem sokkal nehezebb
am hasonló kérdések vannak fent keresd meg őket és olvasd át :-)))
esetleg babás oldalakon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!