8-eves kislany a szeretovel egy agyban?
Ha 3 hónapja tart a kapcsolat anyuka és a pasi között, akkor bizony a gyerek számára ő idegen.
Nem engedném, hogy a gyerekem egy idegennel aludjon.
20: saját gyerekkoromból arra emlékszem, hogy az anyukámhoz nagyon jó volt odabújni, nálam is azt látom, hogy a gyerekeknek az a fontos, hogy velem, az anyukával összebújjanak. Van, hogy napközben is kapok egy ölelést, puszit. Nem kell ebbe semmi hátsó szándékot és aljas fondorlatot belelátni, amikor épp egyedül vagyok és hétvége reggel van, akkor is volt, hogy jött az egyik gyerek csak egy kis közelségért.
A kérdező gyereke is valószínűleg csak az anyjától szeretne egy ölelést, amit ha akkor is megkapott, amíg az anya mellett nem volt partner, akkor tényleg nem kell túlkombinálni.
Nem mindenbe kell belelátni a nemiséget, van ami tényleg csak arról szól, hogy emberek vagyunk, társas lények és nem programozott gépek.
Nem kell mindent túlkombinálni.
Lányom 12 éves, kisfiam 2.
Férjem a nagynak a nevelőapukája. És kapaszkodjatok meg: este Barátok köztöt együtt nézünk a mi ágyunkban, a gyerekek meg hozzánk bújnak. Aztán utána mindenki megy a helyére. Sőt, reggel a nagylány átjön hozzám, bebújik mellém 5 percre... És utána jön a 2 éves is, ő is odabújik...
Egy gyerek átmegy az anyjához, aki történetesen már nem az apjával él, hanem egy másik férfival osztja meg az ágyát és sokan rémeket látnak. Mint ahogy az apuka is....Amikor a kislány csak anyukájához megy át.
Az én 12 éves fiam is még beszokott bújni mellém, a 7 éves kislányom is..és kapaszkodjatok meg, de én sem az apukájukkal élek együtt, és van amikor 3-an osztozunk az ágyon.
Ezt lehetne úgyis látni, hogy milyen jó, hogy a gyerek, ilyen bizalommal van az új családfő felé, nem pedig úgy, hogy ennek bármiféle szexuális vonatkozása lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!