8-eves kislany a szeretovel egy agyban?
"Persze ha apunak lenne új nője és bújna melléjük a kislány, semmi problémát nem látnátok benne."
Kicsit csöpög belőled a feminizmus. Nem azt írtam hogy odabújhatna vagy nem, hanem hogy mindenkinek 1 apja és 1 anyja van. Mármint akit igazi szülőként kezel, szerencsés esetben pedig ez a vér szerinti szülő, mert egy "fogadott" soha nem fog úgy viszonyúlni hozzád mint a vér szerinti szülő a saját gyerekéhez.
És most tök mindegy hogy apa vagy anya.
szeretője vagy az új párja? Mert ha már elváltatok és vele él akkor az nem szerető...
megértem h zavar de gondolom nem hozzábújik hanem az anyjához.
Te most féltékeny vagy a volt feleségedre, vagy mi bajod ezzel?
4,5 éves kisfiam is átjön hozzám, és a páromhoz éjjel, ha esetleg rosszat álmodik (sőt, kapaszkodj meg, sokszor mikor ágyban maradunk még hétvégén reggel is!) és ez teljesen normális, semmi gond nincs ezzel.
Ahogy nekem sincs azzal semmi gondom, ha az apja és a barátnője mellé bebújik ugyanilyen helyzetben.
Ha meg már 3 hónapja együtt vannak, szerintem egyrészt semmi közöd hozzá, másrészt meg nem a szeretője, hanem a párja. Mivel nem vagy már a férje.
Vessetek meg, de engem is zavarna.
Engem gyerekként molesztáltak, biztos nem hagynám hogy a lányom egy ágyban aludjon egy olyan férfival, akit 3 hónapja (!!!!!) ismerek.
Ha felébred és nem alszik el egyedül - ami önmagában is furcsa egy 8 évesnél - akkor anyuka menjen át az ő szobájába és ott aludjanak ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!