Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 8-eves kislany a szeretovel...

8-eves kislany a szeretovel egy agyban?

Figyelt kérdés
kislanyom ejjel ha folebred atmegy volt felesegem es szeretoje agyaba ?
2013. ápr. 22. 17:22
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
igen az erkolcseimet zavarja,egy 3-honapos kapcsolatrol beszelunk.
2013. ápr. 22. 17:49
 12/43 anonim ***** válasza:
94%
Most akkor mi legyen? A kislányod ha éjjel felébred ne menjen oda az anyukájához, vagy a volt feleséged ne aludjon együtt a párjával?
2013. ápr. 22. 18:01
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

"Persze ha apunak lenne új nője és bújna melléjük a kislány, semmi problémát nem látnátok benne."

Kicsit csöpög belőled a feminizmus. Nem azt írtam hogy odabújhatna vagy nem, hanem hogy mindenkinek 1 apja és 1 anyja van. Mármint akit igazi szülőként kezel, szerencsés esetben pedig ez a vér szerinti szülő, mert egy "fogadott" soha nem fog úgy viszonyúlni hozzád mint a vér szerinti szülő a saját gyerekéhez.

És most tök mindegy hogy apa vagy anya.

2013. ápr. 22. 18:12
 14/43 anonim ***** válasza:
87%

szeretője vagy az új párja? Mert ha már elváltatok és vele él akkor az nem szerető...

megértem h zavar de gondolom nem hozzábújik hanem az anyjához.

2013. ápr. 22. 18:48
 15/43 anonim ***** válasza:
92%

Te most féltékeny vagy a volt feleségedre, vagy mi bajod ezzel?

4,5 éves kisfiam is átjön hozzám, és a páromhoz éjjel, ha esetleg rosszat álmodik (sőt, kapaszkodj meg, sokszor mikor ágyban maradunk még hétvégén reggel is!) és ez teljesen normális, semmi gond nincs ezzel.

Ahogy nekem sincs azzal semmi gondom, ha az apja és a barátnője mellé bebújik ugyanilyen helyzetben.

Ha meg már 3 hónapja együtt vannak, szerintem egyrészt semmi közöd hozzá, másrészt meg nem a szeretője, hanem a párja. Mivel nem vagy már a férje.

2013. ápr. 22. 18:59
 16/43 anonim ***** válasza:
19%

Vessetek meg, de engem is zavarna.

Engem gyerekként molesztáltak, biztos nem hagynám hogy a lányom egy ágyban aludjon egy olyan férfival, akit 3 hónapja (!!!!!) ismerek.

Ha felébred és nem alszik el egyedül - ami önmagában is furcsa egy 8 évesnél - akkor anyuka menjen át az ő szobájába és ott aludjanak ketten.

2013. ápr. 22. 19:34
 17/43 anonim ***** válasza:
7%
17-esnek igaza van. Semmi keresnivalója nincs egy nyolcéves gyereknek a szülők/párok ágyában. Azért álljon meg a menet. Tessenek megkérdezni egy nevelési tanácsadót: az első kérdésük a pszichológusoknak az összezavarodott gyerek szüleitől: hol alszik? külön ágya van?
2013. ápr. 22. 19:40
 18/43 anonim ***** válasza:
92%
18: azért az együttalvás és aközött, hogy a gyerek egy-egy alkalommal odabújik, az nagy különbség. Én is néha mentem a szüleimhez, pl. néha hétvégén reggel egy fél órácskára. Engem nem molesztált senki, semmilyen rossz élményem nincs erről.
2013. ápr. 22. 19:42
 19/43 anonim ***** válasza:
5%
19örüok, hogy nem molesztált senki, de minden helyzet más és más - ami meg biztos: a gyerekek ravaszak és okosak és kiváncsiak: ezzel pontosan tudják, hogy bizonyos dolgokat megakadályoznak és sportot is űznek majd belőle- ugye senki sem hiszi, hogy annyiszor álmodnak "rosszakat" másrészt meg egy kiegyensúlyozott normális egészséges 8 éves estétől reggelig szépen alszik - tehát ezzel magát teszi "tönkre": éjjelent bulizni jár. 9 éves kor körül egy különlegse "kisfelnőtt" időszakról is beszél a pszichológia (rövid időre beáll a felnőttkori légzés -szívritmus is) ami még nehezíti ezt neki.
2013. ápr. 22. 19:48
 20/43 anonim ***** válasza:
10%
**örülök - ez a 9 éves kor körül a tudati fejlődésnek is egy különleges szakasza: én és a világ - villámszerűen megérti -majd visszaalszik a prepubertásban. Nagyon zavaró lehet a pszichoszexuális fejlődésre, aludjon külön, nyugodt körülmények közt a gyerek.
2013. ápr. 22. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!