8-eves kislany a szeretovel egy agyban?
Figyelt kérdés
kislanyom ejjel ha folebred atmegy volt felesegem es szeretoje agyaba ?2013. ápr. 22. 17:22
1/43 anonim válasza:
Igen, lehetséges az ilyen, átmegy az anyukájához.
3/43 anonim válasza:
Teljesen normális. Velünk a nevelt fiam csinált ilyet még 12 évesen is. És nem d*gtam meg. :P
5/43 anonim válasza:
Neked szerető, neki az új apukája...
6/43 anonim válasza:
És? A szerető molesztálja a gyereket? Vagy mi a gond?
7/43 anonim válasza:
"neki az új apukája..."
Szerintem mindenkinek 1 apja van, ez nem alsógatya hogy minden évben váltogasd és az anyja minden új pasiját az "új apjának" tekinti az ember.
8/43 anonim válasza:
Mármint a pasikat váltogatja minden évben, nem az alsógatyát. :)
9/43 anonim válasza:
(Egyet)érthető volt amit írtál Digo.
10/43 anonim válasza:
Kiskoromban én is néha-néha odabújtam a szüleim közé néha az én gyerekeim is jönnek és nem rúgom ki őket az ágyból. Nem történik semmi, nincs ezzel baj.. Gondolom neked csak a büszkeséged zavarja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!