Megbocsátható egy anyának/apának, ha megijed a babával járó felelősségtől és lelép pár napra?
Aztán visszajön és onnantól jó szülő, csak hirtelen nem tudott mit kezdeni a helyzettel.
Nem tervezett babáról van szó.
Én a gyerek vagyok.
Anyukám lépett le egy hétvégére, addig apukámmal voltam. Tényleg jó anya, bármiről tudok vele beszélgetni, mindig van ideje ránk, sosem küld el ha beszélgetni akarok vele. Van két testvérem, velük is nagyon türelmes, játszik, tanul velük, tanít minket főzni és nem dühöng ha valami kiborul meg hasonlók.
Ezt most nagymamám mondta el hogy volt egy ilyen, rákérdeztem anyánál, elmentünk sétálni és bevallotta hogy amikor terhes lett nem nagyon örült.
Bocs, de itt nem csak a gyerekét hagyja cserben az illető, hanem a férjét/feleségét is. Marha jó lehet úgy tölteni a napokat egy pici babával, hogy nem tudod merre van a társad, vissza jön-e egyáltalán...
Ez szerintem nem egy kis botlás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!