Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbocsátható egy anyának/apán...

Megbocsátható egy anyának/apának, ha megijed a babával járó felelősségtől és lelép pár napra?

Figyelt kérdés

Aztán visszajön és onnantól jó szülő, csak hirtelen nem tudott mit kezdeni a helyzettel.

Nem tervezett babáról van szó.

2013. ápr. 22. 12:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem megbocsátható! Én az anya vagyok, tudatosan készültem mindenre, mégis annyira berezeltem amikor megszületett, hogy ha nem kellett volna szoptatni akkor lehet leléptem volna! Persze aztán megbántam volna, az biztos!
2013. ápr. 22. 13:36
 12/24 anonim ***** válasza:
Nagy felelősség mindkét fél részéről! Neked kell tudnod elfogadni ezt a tényt, hogy ez történt! Emberek vagyunk, hibázunk!! A lényeg, hogy meg tudjátok beszélni a dolgot/problémát!
2013. ápr. 22. 13:52
 13/24 anonim ***** válasza:
56%

Bizalmad lenne-e hozzá még az életben?

Hogy nem olyan lesz késöbb, hogy elmegy tejért és soha nem jön vissza többé...

Hát embere válogatja ki a megbocsátó alkat, szóba meg lehet bocsájtani, de ha egy nagyobb vitánál ez felszínre tör és apa/anya fejéhez lesz csapva, akkor sehol nem volt megbocsájtás...

Én nem vagyok megbocsájtó alkat. Én valószínüleg a küszöbön nem engedtem volna, hogy átlépjen...

2013. ápr. 22. 13:52
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nem megbocsájtható és nem is normális dolog! Hát ne hogy már a gyerekemtől el mennjek főleg az elején, mikkor majd jőnnek az akaratos meg daccos meg stb korszakok mikkor kéne még egy plusz idegrendszer! Van aki 15-16 évesen igen be rezelhet mikkor ott a baba a kezébe mégsem lép le és tisztelségesen neveli a gyermekét!
2013. ápr. 22. 13:53
 15/24 anonim ***** válasza:
69%

Tovább gondoltam.

Azt megbocsátható, ha elhagyom a kocsikulcsot, vagy eltörök egy tányért, de az, hogy az újszülött gyerektől elhúzott mert nem készült fel, és adj pár napot, hogy észhez térjen azt biztos nem bocsájtanám meg.

2013. ápr. 22. 13:54
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
14-es vagyok, hát ez olyan kétségbe estem megöltem a gyerekem, vagy mint most éhen halt, megbocsátható ? Ezek is csak kétségbe eséstől történik hiszen egy épp eszű ember nem csinál ilyet!
2013. ápr. 22. 13:54
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem. 9 hónap alatt fel lehet készülni. Egy szülő nem engedheti meg magának, hogy ott hagy mindent mert ő most épp kétségbe van esve. Mi van, ha adott esetben a másik szülő is megijed?! Ott hagyják a kicsit teljesen egyedül?!
2013. ápr. 22. 14:18
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
ne dramatizáljatok már,nem megölésről van szó,meg arról hagyják éhen halni,az egyik szülő pár napra elment majd visszajött,a kettő egyátalán még össze sem hasonlítható,az ember nem tökéletes,senki sem,és nem robot vannak érzelmei
2013. ápr. 22. 14:24
 19/24 anonim ***** válasza:
43%
Igen csak ez egy példa ha megöli valaki a gyerekét szerinted annak nincs utána érzelme ?? NEM IS KICSI! Egyeltalán nem túloztam csak ha földhöz vágok egy tányért öszetörik és megbánom hiába mondom bocsi össze lehet ragasztani de az hogy néz ki ???
2013. ápr. 22. 14:28
 20/24 anonim ***** válasza:
41%
atyaég milyen emberek vannak itt,örülök hogy nem ismerlek titeket gyerek megölésével egyenrangúvá teszik azt ha az egyik szülő elmegy pár napra,szegény férjetek...
2013. ápr. 22. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!