Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tartjátok veszélyesnek az...

Nem tartjátok veszélyesnek az oltásokat? A kötelezőn kívül mit adattok be a babátoknak/gyereketeknek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem utánaolvasni, hogy mit érdemes, és végül már olyan cikkekre bukkantam, ahol burkolt népirtásról beszélnek. Szóval abban is elbizonytalanodtam,hogy a kötelező oltással nem ártanak-e nekik..Nem vagyok vegyész,én nem tudom megállapítani hogy ezeknek az oltásoknak hosszútávon milyen következményei lehetnek. De a felelősséget én kell hogy vállaljam.

Nyilván azzal egyetértenék, hogy ha megelőzi a betegséget,akkor ez egy jó dolog, de a régebbi higanyos kötelező oltásokról is kiderült mára, hogy hosszútávon mérgező.

Nem tudok dönteni..egy esetleges komoly fertőzés, vagy a vakcina adalékanyagai,ami évek múlva okozhat problémát.

2013. ápr. 21. 21:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
68%

A kötelező nem véletlen az. Mindig vannak ilyen összeesküvés elméletek. Persze, lehet hallani, hogy vannak ilyen-olyan mellékhatások, de enyhék, vagy ritkán súlyosak.

A kötelezőkön kívül a prevenart adattuk be. Gondolkodtunk még az agyhártyagyulladás ellenin is, de mondta a doktornő, hogy feleslegesnek gondolja. Így letettünk róla.

2013. ápr. 21. 21:25
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi is csak a Prevenart adattuk be, az agyhártyagyulladás ellenit nem. Ha nincs nagyobb baba, nem jártok nagyon közösségbe, akkor felesleges 1 éves kor alatt beadatni.
2013. ápr. 21. 21:29
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi agyhártyagyulladás ellenit és kullancs ellenit adattunk be. Én hiszek a védőoltásokban.
 4/25 anonim ***** válasza:
nagyobb testvér*
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kötelezőket adattam be.
2013. ápr. 21. 21:31
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi kullanccsal erősen fertőzött területen lakunk, ráadásul a házunk mögött közvetlenül erdő van, ez erősen befolyásolta, mit adatunk :(

És nem kampányolok mellette, de elmesélem, hogy a kislányomnak agyi vasculitise lett a bárányhimlő után, napokig eszméletlen volt. Nem kapott oltást ellene, eszünkbe sem jutott, ma már beadatnám. Nem a pöttyöktől tartanék, hanem a szövődménytől.

És kérdező, nem, az oltásoktól nem félek, a betegésektl inkább. Németországban kanyaróban halt meg rokon kisfiú pár éve, meg két ovis társa is...

2013. ápr. 21. 21:31
 7/25 anonim ***** válasza:
46%

Érdemes elolvasni a kötelező védőoltások összetevőit.

Szerinted mennyire van jó hatással a pici babára pl. az alumínium és a formaldehid?

Megsúgom, sajnos ezek is összetevők.

2013. ápr. 21. 21:32
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

Mi csak a kötelezőket adattuk be, éppen elég sok ez is! Sajnos, nem tudok 100%-osan hinni a védőoltásokban.

Kedves 6/7-es válaszoló! Nagyon sajnálom, ami a kislányoddal történt! Nálunk a szomszéd kisfiú megkapta a bárányhimlő elleni oltást, voszont sajnos nála jelentkezett a mellékhatás, epilepsziás lett! 1 éve küzdenek már a rohamokkal, pedig gyógyszert is szed, és ennek ellenére sűrűn vannak rohamai!

Sajnos nem tudja az ember, hogy mikor, mivel csinál jót vagy rosszat!

2013. ápr. 21. 21:38
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindent beadatunk.
2013. ápr. 21. 21:39
 10/25 A kérdező kommentje:

Jó volna valami pártatlan szakértői véleményt találni,aki mondjuk kielemzi az összetevőket..Mert így nem leszünk okosabbak. A hepatitis b oltásban pl génmódosított emberi fehérjébe oltják a legyengített vírust. Na most génkezelt kukoricát sem eszik az ember jószántából,nemhogy beoltassa vele a gyerekét.

De persze azt én sem szeretném ha bármi baja lenne,csak mert nem oltattam be. Csak elgondolkodtatott, vajon miért kell aláírnom a papírt, hogy megértettem a kockázatokat és vállalom a felelősséget?

2013. ápr. 21. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!