Nem tartjátok veszélyesnek az oltásokat? A kötelezőn kívül mit adattok be a babátoknak/gyereketeknek?
Elkezdtem utánaolvasni, hogy mit érdemes, és végül már olyan cikkekre bukkantam, ahol burkolt népirtásról beszélnek. Szóval abban is elbizonytalanodtam,hogy a kötelező oltással nem ártanak-e nekik..Nem vagyok vegyész,én nem tudom megállapítani hogy ezeknek az oltásoknak hosszútávon milyen következményei lehetnek. De a felelősséget én kell hogy vállaljam.
Nyilván azzal egyetértenék, hogy ha megelőzi a betegséget,akkor ez egy jó dolog, de a régebbi higanyos kötelező oltásokról is kiderült mára, hogy hosszútávon mérgező.
Nem tudok dönteni..egy esetleges komoly fertőzés, vagy a vakcina adalékanyagai,ami évek múlva okozhat problémát.
A kötelező nem véletlen az. Mindig vannak ilyen összeesküvés elméletek. Persze, lehet hallani, hogy vannak ilyen-olyan mellékhatások, de enyhék, vagy ritkán súlyosak.
A kötelezőkön kívül a prevenart adattuk be. Gondolkodtunk még az agyhártyagyulladás ellenin is, de mondta a doktornő, hogy feleslegesnek gondolja. Így letettünk róla.
Mi kullanccsal erősen fertőzött területen lakunk, ráadásul a házunk mögött közvetlenül erdő van, ez erősen befolyásolta, mit adatunk :(
És nem kampányolok mellette, de elmesélem, hogy a kislányomnak agyi vasculitise lett a bárányhimlő után, napokig eszméletlen volt. Nem kapott oltást ellene, eszünkbe sem jutott, ma már beadatnám. Nem a pöttyöktől tartanék, hanem a szövődménytől.
És kérdező, nem, az oltásoktól nem félek, a betegésektl inkább. Németországban kanyaróban halt meg rokon kisfiú pár éve, meg két ovis társa is...
Érdemes elolvasni a kötelező védőoltások összetevőit.
Szerinted mennyire van jó hatással a pici babára pl. az alumínium és a formaldehid?
Megsúgom, sajnos ezek is összetevők.
Mi csak a kötelezőket adattuk be, éppen elég sok ez is! Sajnos, nem tudok 100%-osan hinni a védőoltásokban.
Kedves 6/7-es válaszoló! Nagyon sajnálom, ami a kislányoddal történt! Nálunk a szomszéd kisfiú megkapta a bárányhimlő elleni oltást, voszont sajnos nála jelentkezett a mellékhatás, epilepsziás lett! 1 éve küzdenek már a rohamokkal, pedig gyógyszert is szed, és ennek ellenére sűrűn vannak rohamai!
Sajnos nem tudja az ember, hogy mikor, mivel csinál jót vagy rosszat!
Jó volna valami pártatlan szakértői véleményt találni,aki mondjuk kielemzi az összetevőket..Mert így nem leszünk okosabbak. A hepatitis b oltásban pl génmódosított emberi fehérjébe oltják a legyengített vírust. Na most génkezelt kukoricát sem eszik az ember jószántából,nemhogy beoltassa vele a gyerekét.
De persze azt én sem szeretném ha bármi baja lenne,csak mert nem oltattam be. Csak elgondolkodtatott, vajon miért kell aláírnom a papírt, hogy megértettem a kockázatokat és vállalom a felelősséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!