Rongyi körkérdés? Milyen alvós rongyija van a gyereketeknek, hol vettétek, mennyi idős korától alszik vele?
Figyelt kérdés
varrtátok,vettétek,milyen anyagú,figurás? Köszi2013. márc. 21. 11:28
1/14 anonim válasza:
Én a Rossmanban vettem egy szundikendőt. A fiam 9 és fél hónapos, soha nem kellett neki semmi az alváshoz, azt sem tudom már, hol van az a kendő.
2/14 anonim válasza:
Én a tescoba vettem,nagy alakú,nagyon finom plüssből van,előnye,hogy nincs kemény része(sok rongyinak van macifeje,meg hasonlók). Nagyon szereti,már vettem neki mégegyet belőle! kb 8 hós kora óta kéri,ha altatom és morzsolgatja a csücskét,nagyon édi. :)
3/14 anonim válasza:
Ja még annyit,hogy én is csak azért vettem,mert mindig a pulcsimba kapaszkodott,úgy aludt el,ezért gondoltam,hogy hasznos lehet.(2. voltam)
4/14 Jégtánc válasza:
Középső gyermekem rongyizott csak .Sima textil pelussal.
5/14 anonim válasza:
A párnáját gyűrögeti, vékony párnácska.
6/14 anonim válasza:
A 10 éves kisfiam kispárnahuzatát amit születésekor kapott. Kutyusok vannak rajta es csak vaunak hívja.
kb 10 hónaposan találta meg. most 2 éves
7/14 anonim válasza:
Egy kis női zsebkendőt adtam neki.
8/14 anonim válasza:
A tescoban vettem egy aranyos kis bárány figurás rongyit. Imádta a lányom.
9/14 anonim válasza:
Apukájától kapta kb 1 hónapos korában, mülleres, zsiráfos, puha, plüss, színes (kék,sárga,zöld)
alváskor mindig mellette van, hálótársak :)
eleinte nem nagyon érdekelte, a feje alá tett tetrapelust gyűrögette, mintha motorozna.
aztán nagyon megszerette, csócsálgatja elalvás előtt és reggelente is ennek "meséli el", mit álmodott.
10/14 anonim válasza:
Van egy szundikendőnk, de gőzöm sincs hol. Igazából a lányomat sosem érdekelte. De semmi más sem amit alváshoz használhatna, csak a kezem. Egyszerűen nem tudom semmivel helyettesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!