Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor adtatok először gombát...

Mikor adtatok először gombát a gyereketeknek? Mennyi idős volt, és milyen formában kapta?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kb 2,5-3 évig nem adnék. Nagyon nehezen emészthető. Fájhat tőle a hasa. Az enyém 2 évesen evett először, meg is szenvedte. Azóta nem adtam még neki (27 hós).
2013. ápr. 13. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
2 évesen kapott először, levesbe volt. Nagyon fájt tőle a hasa, most 3 lesz pár héten belül, nemrég kapott ismét, már nem fájt, a kettő között kb 10 hónap telt el.
2013. ápr. 13. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
18 hónaposan, semmi baja nem volt. Párolva kapta.
2013. ápr. 13. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
3 éves volt mikor először adtam. Először leves formájában, aztán bevezettem mindenféle formában mikor láttam, hogy nem okoz gondot. Valahol olvastam, hogy 3 év előtt nem tanácsos, nem mertem előbb próbálkozni vele.
2013. ápr. 14. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:
1 évesen a gombapöri szaftját kapta csak. Pár hónap múlva kevéske gombát a rakott krumpliból. Nem fájt a hasa tőle, így megpróbáltam kicsit később a rántott gombát. NA az egészben kijött, bár baja nem lett tőle. Azóta nem nagyon kapott még gombát.
2013. ápr. 14. 10:32
 6/7 anonim válasza:

Üdv!

1,5 évesen kapott először, de a bolti üvegeset. Semmi baja nem volt tőle, azóta is a gomba az egyik kedvence csak úgy magában, természetesen jól hőkezelve.

2013. ápr. 14. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy gondoltam, majd 2,5 évesen kap először gombát. Ő úgy gondolta másfél évesen, hogy megkóstolná a rántott gombát. A hasa úgy gondolta, hogy nem fog fájni tőle, fájt eleget fél éves koráig. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy nem lesz benne a gyakori menüben a gomba még jó darabig. Nem kerülöm ki mindenáron, de nem is rakom elé, ha van más alternatíva :)
2013. ápr. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!