Csak engem lep meg egy ilyen terhesség, vagy ti is meglepődtetek volna?
1,5 éves a lányom, megismerkedtem néhány anyukával itt-ott, akikkel összejárunk.
Van köztük két nagyon panaszkodós: kevés a pénz (egyiknek pelenkát is vettem már hó közepén, mert már akkor sem tudtak venni), nincs ideje magára, a házaságuk romokban. Most mindketten újra terhesek, tervezett babák.
Bevallom, eléggé meglepődtem. Nem vagyunk olyan jóban hogy erről beszéljek velük, megbántani sem akarom őket. De azért.... szóval nekem elég furcsa.
Ti mit gondoltok? Lehet, hogy nem is olyan rossz a helyzet csak panaszkodnak? De ha igen, akkor miért szülnek újra?
Ilyen közegben nehéz más közös témát találni, mit a gyerek meg a háztartás.
Engem nem érdekel a divat, A Barátok köztöt nézem csak (azt is sokszor hét végén egyben, neten), nincs kertünk.
Szívesen beszélgetek a sci-fi irodalomról, hogy melyik könyvet hogy vitték filmre, melyik sorozat van legkevésbé elrugaszkodva a valóságtól - csak ez meg a többi anyukát nem érdekli :-)
Szóval a téma általában adja magát.
Értem.
Ők gyes-en vannak, akkor a másik ok lehet.
17. válaszoló, teljesen megértelek! Én még kismama vagyok, de már most sokszor megkapom, hogy felcsináltattam magam 21 évesen mert nem akarok dolgozni meg tanulni. Csak pont azt nem tudják, hogy egyetemre járok, annyi hogy levelezőn folytatom, mellette dolgozom és gyerekeket korrepetálok és stabil párkapcsolatom van.
Nálam még erősíti az előítéleteket, hogy nővérem előtt fogok szülni, aki 25. Hogy neki kéne, nem nekem...
Sajnos sok az előítéletes ember és ilyenkor derül ki tényleg, hogy ismerőseid közül ki mit gondol rólad. Sajnos ez később se lesz másként.
Hozzánk is jöttek, hogy hallották lesz baba, mit vettünk eddig, mert kellene nekik addig kölcsönbe, mondván: még nem született meg, ne maradjanak kihasználatlanul a dolgok... hát no komment...
17, 18
ne foglalkozzatok vele. itt is jól látszik, h nem lehet jól csinálni. ha tervezett baba, akkor "hova szültök ennyi idősen", ha becsúszott, akkor "felelőtlen tini, akinek dunsztja sincs a védekezésről, csak játssza a felnőttet". ha utóbbi esetben megtartod, akkor az van, amit 17-es kapott a játszótéren, ha nem, akkor lelketlen gonosztevő vagy, aki elvesz egy életet. járj ide, és megtudod, h valójában milyenek az emberek nagy többségében :)
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!