Méhen kívüli terhesség vagy normális menzesz?
( 2 hete kellett volna megjönnie /30-án/ ). Mensivárás előtt 3 nappal élvezett belém a párom (meg most kedden) +még jóval mensivárás előtt pedig megszakításosan csináltuk és általában,egy nap többször egymás után.
Na most, ma jött meg, furcsáltam is. Tavaly októberbe hagytam abba a fog.gátlót és az előző 2 mensim normálisan,időbe jött meg,mondhatni újra beállt.Nem értem most miért késett 2 hetet? Csináltam 2 terhességi tesztet is,mind2 negatív lett,az utolsót múlt hét vasárnap csináltam,holnap akartam újra tesztelni,de mivel hogy vérzek,így sztem felesleges.Tünet max annyi,hogy tegnap este óta 1 kicsit rosszul vagyok,nem vészesen,néha bedobog a szívem,a vérzésem itt-ott darabos,nem jött még sok,1 betét még meg se telt. Szóval nem értem...Pedig a párom nagyon bízott abba,hogy azért késik,mert hátha picúrka jön. :S Szerintetek? Felfújom? Vki járt már így?
kicsit görcsölgettem,de ki lehetett bírni
és ha csinálnék tesztet megint,nem kerül bele vér és mutathat más eredményt?vagy mikor érdemes megcsinálni?ha elmúlt vagy amikor én gondolom,mert van még 1 plusz tesztem
teszt megcsinálva,erősen negatív,sehol nem látok második csíkot akárhogy nézem is
az este alig bírtam bealudni,mert vmiért dobogott rendesen a szívem,azt se tudom mikor aludhattam be,mert most reggel úgy ébredtem,mint aki nem aludt eleget...remélem nincs gáz...talán az idő,vagy h megvan...nem tudom
megnyugodhatok azért?
2 méhenkívüli terhességem volt! A teszt egyértelműen pozitív ilyen esetekben is!!!!!
És egy idő után kibírhatatlanul görcsöl az ember, az semmivel nem összetéveszthető!
De, azóta már boldog 2 gyermekes anyuka vagyok! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!