Szerintetek mennyi idő alatt "kell" visszafogyni a terhesség után? Mennyi a normális, átlagos?
Ahány ismerősöm van, annyiféle időt tudnék mondani neked ( sokat:))
Egyik barátnőm a gyereke 2,5 éves korára nyerte vissza az alakját, a másik egyből szülés után ( na jó: szülés után 1-2 héttel). Van, akinek 6 hónap kellett, megint másnak 1-1,5 év.
Rejtély, hogy kinek mitől indul be a fogyás, mert itt is csak azt tudom mondani, ahány száj, annyiféle történet.
Összességében: nekem az a véleményem / tapasztalatom, hogy nincs olyan hogy általánosan normális, mindenkinél más a szitu.
nekem egy éves korára sikerült,igaz mikor 8hónapos volt,én akkor kezdtem el tenni érte,számomra akkora jött el az ideje...Ez tényleg mindenkinél más..mert pl,ahogy az első is írta,ő semmit nem tett érte,és 4-5hónap...Nekem heti 4szer edzenem kellett és mellette nagyon figyelnem,h mit eszek(már csak azért is,hogy tudjak továbbra is szoptatni).
Ezt szerintem az anyukának kell éreznie,hha nem megy magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!