Aki nagyon sírós lett a terhessége alatt, mennyi ideig maradt olyan érzékeny?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éves a kislányom, a terhességem legelejétől nagyon síróssá váltam, ami nagyon meglepett. És még mindég tart..ha valaki szépen beszél hozzá, ha megdicsérik, elsírom magam. Ha nézegetem a "kiskori" képeit, elsírom magam..Néha szégyellem is, de nem tudom fékezni magam. Mikorra fog elmúlni, vagy maradok ilyen sírós?2013. ápr. 15. 19:51
1/3 anonim válasza:
Nálam is ez van.És filmeknél is, vagy természetfilmeknél,ha az oroszlán elkap egy kis antilopot...stb
2/3 anonim válasza:
2.5 éves a lányom.Még mindig tart a sírós időszakom :)
3/3 anonim válasza:
2 éves a lányom és még mindig tart. A múltkor már olyanon sírtam, hogy kiesett a szombat esti lázból a Tóth Gabi :d Pedig nem is szoktam nézni csak néha... Szóval vicces, hogy miken elbőgöm magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!