Hol lehet igaz barátokra lelni?
Szia!
Én is otthonülős kismama vagyok. Igazából 4 barátnőm van, akikkel tényleg jó a viszony. Az egyik a sógornőm, őt nagyon szeretem, megbízok benne, jó a kapcsolatunk, 2 gyerekes anyukaként sok jó tanácsod tud adni a babával kapcsolatban. A másik a legjobb barátnőm (a fiam keresztanyja) ő itt lakik a közelben, de mégis úgy érzem keveset találkozunk, sok a dolga, sokat dolgozik, mindig összejön szegénynek valami zűr az életében, de eddig akármi problémám volt számíthattam rá. Van még egy nagyon jó barátnőm, kicsi korunk óta barátnők vagyunk, de már lassan 3 éve elköltözött és évente 1x-2x tudunk csak találkozni, amikor szültem eljött és megnézte a picit:) Van még egy kedves barátnőm, ő a szomszédon volt mielőtt elköltöztünk, mostanában ritkábban találkozunk, nem járunk már el, de néha azért kijön meglátogatni minket ahogy a suli meg a meló engedi. Már lassan ők is tervezik a babát a párjával, remélem hamarosan összejön és legalább a gyerekek is jót tudnak majd játszani ha összejövünk. Én is gondolkodtam már, hogy jó lenne egy "internetes barátnő" is akivel el lehetne beszélgetni a mindennapjainkról, tapasztalatokat megoszthatnánk egymással, stb. Ha gondolod írj magadról és elbeszélgethetünk, hátha kiderül, hogy jó barátnők lehetnénk.:)
Minden jót és várom leveled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!