Mennyi időtök van napi szinten a barátokra?
Skype-on lehet beszélni headseten, webkamerán keresztül, akkor nem kell közvetlenül a gépnél ülni és gépelni, tehát szabad a kezed és tudsz mást is csinálni. Lehet, hogy ilyen van msn-en is, nem tudom.
Amúgy meg, ne haragudj, hogy ezt mondom, de nagyon önző barátaid lehetnek, ha nem értik meg, hogy a babád mellett már nincs időd úgy pletyizni, mint régen, meg hát gondolom már nem is érdekelnek annyira azok a "hatalmas" problémák, amikről régen órákat beszélgettetek... :)
Ha igazán fontos vagy nekik, akkor hajlandóak lennének korábban találkozni veled, pl. átmehetnének hozzád akkor, amikor már alszik a kicsi, így lenne 1-2 órátok pletyizni :)
Az én barátnőim nem keresnek naponta, én sem őket. Egy kisgyerekes barátnőm van, 200 km-re, vele évi szinten 2-3 alkalommal találkozunk, néha egy-egy telefon, inkább e-mail-ezünk. MSN, Skype: nincs rá időnk, Ő dolgozik, nekem három gyerekem van.
A másik barátnőm pár km-re lakik. Vele havonta egy-két alkalommal találkozunk. Néha egy-egy sms, telefon, de inkább üzengetünk az iwiw-en. Vele sem messengerezem és skype-olok soha.Neki már gimis lánya van.
Ha valaki ráér, keresi a másikat, írunk egymásnak, de napi szinten egyáltalán nem keressük egymást.
Sajnos ez szerintem sok fiatal anyukánál így van, hogy nem értik a nem gyerekesnek már más az élete. Engem terhesen is piszkáltak néha hogy miért nem megyek ide-oda nagy hassal (kiírt időpont előtt 1 héáttek nyaralni pl. - meg is indult aznao a szülés amikor utaztunk volna) meg miért nem adom le a gyereket nagyiknak, férjnek és megyek bulizni meg ásárolgatni órákra hetente többször.....sajnos ez olyan hogy a vaknak sem tudod elmagyarázni milyen a piros szín. Hát egy gyermektelen sem tudja (ha nincs elég intellingenciája ehhez) elképzelni milyen ha már nem csajszi hanem ANYA vagy.
Erre nem tudok megoldást, majd megtanulják milyen ez ha nekik is lesz gyerekük, akkor majd újra közel kerültök egymáshoz, kivéve ha akkor meg azért fognak b*szogatni mert valamit máshogy csinálsz mint ők legyen az azkár hozzátáplálás vagy bármi más. Aki kritikus természetű az sajnos az is marad, legyen bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!