Mennyi időtök van napi szinten a barátokra?
Figyelt kérdés
Már kész vagyok tőlük,pedig szeretem őket.Különösen egy barátnőm az,aki napi egyszer vagy kétszer tuti felhív,hogy mikor megyek msnre.Mikor elmondom,hogy nem érek rá és nem tudom,mikor lesz időm leülni,megy a hátam mögött a kibeszélés,hogy nem igaz,hogy nem tudok napi 1-2 órát szakítani,mert én itthon vagyok,rosszul szervezem a napomat,nem így kell,úgy kell,stb.Kicsi a lakásunk,mindig van mit takarítani,pakolni.17 hónapos a babám,folyton ott van ahol én,mindent megcsinálok mellette,mert nem hagyhatom akkorra,mikor alszik.De mikor állok a tűzhely mellett,nyavalyog a gyerek,lejárt a mosógép,kiborult a liszt a földre és még a postás is csenget csörög a telefon,hogy menjek msnre,mert xy beszélt z-vel és új haja van.Most mondtam egy példát,de hogy lehet vkikkel megérteti,hogy tényleg nem érek rá?Mikor alszik a babám leülök enni,gyorsan olvasgatok itt egy kicsit és megyek is tovább.Du. hazaér a párom és együtt vagyunk.6kor vacsora,7kor alvás,aztán meg esik neki a vasalnivalónak,beszélgetünk kicsit és dőlök ágynak.Egyszerűen fáradt vagyok még ezek után ülni a gép előtt és pötyögni ugyanarra a témára ami megy már hónapok óta.Szoktunk összefutni,de ritkán,mert ő(k) 10 körül kelnek reggel (ha nem mennek dolgozni) és 11 mire találkát tudunk megbeszélni.Nekem akkor már alvás van,ebéd,stb.2011. jan. 3. 12:58
11/11 anonim válasza:
En kb. ketnaponta beszelgetek a nem babas baratnommel telefonon. Delben ebed utan amikor elaludt a kisfiam felhivom 30-40 percre. Felrakom a fulhalgatot (igy szabad a ket kezem). Pakolok, mosogepet, mosogatogepet inditok, van, hogy vasalok vagy kozben zoldseget pucolok, konyhat felmosok, furdot takaritok... es kozben beszelgetek. Baratnom mar megszokta, hogy neha folyik a viz, csorompolok beszed kozben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!