Babával, anyukák, van szintén babás barátnőtök?
Nekem szerencsém volt.
Èn külföldön élek és a terhesség elött 1 évvel költöztünk ide. Itt csak pár kolléganövel voltunk jóba sokat dolgoztunk és ennyi. Párom meg 50 km-re dolgozik ott nem nagyon van olyan akivel össze lehetett volna járni.
Aztán a szomszéd csajnak volt akkor egy 1 éves gyereke és megkérdeztem hol szült stb és annyira össze barátkoztunk hogy hetente sokszor megyünk együtt vásárolni, játszóra. Neki van egy barátnöje akinek ugya akkor született a babája mint nekem és habár sok barátnöje van de egyedül érezte magát, így elkezdtünk heti 1x össze járni, mert ö meg egy távoli faluban lakik.
Aztán megismertem egy másik lányt is de sajna ö elköltözött már.
Mi lassan 1 éve élünk távol a családomtól, a barátaimtól, a munkatársaimtól.
Páromnak mindenkije itt van ... gondolhatod! :/
Senkim nincs itt. Sógornőmmel sincs közös témánk, pedig évek óta ismerjük egymást.
Egyedül egy csajszi van, akinek 8 hónapos a fia. Velük szoktam/szoktunk sétálni. Bár vicces, mert a múlt hónapban kiderült, hogy párom volt bnőjének a barátnője...
Két barátnőm is nagyjából velem egy időben szült, de bevallom velük nem érzem olyan jól magam, mert mindketten állandóan kioktatnak és azt hiszik csak az a jó, amit ők csinálnak. Ja és nekem lányom van, nekik meg fiúk és egyfolytában azt hallgatom, hogy mennyivel jobb egy fiú...paff...kész vagyok tőlük.
Nekem az a szerencsém, hogy a legjobb barátnőm (még nincs babája) sokat jön hozzám, és nagyon jól elvagyunk, imádja a lányom. Így nem vagyok egyedül.
De a másik két barátnőmet lassan már nem is fogom keresni, mert kezd elegem lenni a beszólogatásukból.
nincs barátnőm, nem is kell. Bőven elég a játszótér. Ott is eleget okoskodnak az anyukák.
Az elmúlt másfél évben 1 anyuka van akivel tényleg szeretek beszélgetni, és az sem a régi barátnők közül jött ki.
Amúgy meg amikor sétálsz a picivel simán vágódj oda a többi babakocsishoz. Kérdezd meg hogy megnézheted-e, vagy egyszerűen érdeklődj. Keress olyan parkot, ahol sok a pici babás.
Van, több is. Egy, akivel elég gyakran összejárunk, hetente-két hetente, az ő kislánya 2 hónappal idősebb az enyémnél.
Van egy másik baba, ő pár nappal idősebb, velük is szoktunk néha találkozni, de legtöbbször telefonálunk csak.
Kb. havi egyszer összejárunk egy gyerekes párral, az ő lányuk most másfél éves.
Köszi a válaszokat. Bp.-iek vagyunk, kertes házas részen lakunk, ezért nagy a szórás. A játszótér az udvar, a sétálás pedig a nyugodt kis utcák. Viszonylag messze van a társasélet "epicentruma"...
Nem mondom, hogy hiányzik a nagy lógás, ha már így nevezem. Hiszen van nagyobb gyermekem is (hm... mind fiúk) bár nálam ennek nincs jelentősége, hogy milyen nemű. Lényeg, hogy akivel összebarátkoztam, akár a szülés után a kórházban, akárhol... előbb utóbb, mindig azt mondják.... "tudod, a barátnőm..., a barátnőmmel..."... ekkor gondolom azt, hogy no. Akkor egy jót beszélgettünk, de nem lesz nagy összejárogatás. Felmerült, hogy talán nem is hiányzik, mert így is kiteszi az időmet a család körüli dolgok, na meg ha arról lenne szó, szívesen közeledek bárki felé, de mindenkinek van már barátnője!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!