Hol lehet igaz barátokra lelni?
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok mint te. Én itt a neten találtam egy fórumon egy nagyon jó barátnőt, és több beszélgetőpartnert.
Ha gondolod írj privit, veled is szívesen beszélgetek.
Szia!
Igazi jó barátot nehéz találni. Legtöbbször véletlenül jön a jóbarát az ember életébe. Ismerkedni, nyitottnak kell lenni, és akkor majd kialakul. Fontos, hogy a feltétlen bizalmad ne add könnyen, sok idő kell hogy mélyen megismerj valakit. Nekem a családomon kívül csak egy barátnőm van, akiben feltétlenül bízom, de most a babázás kicsit távolabb sodort tőle. Ő továbbra is sokat dolgozik, új életet kezdett új párral stb... Most kicsit másfelé járunk mindketten, de ezt megbeszéltük így nincs csalódás, sértődés.
Ismerkedni lehet játszótéren, játszóházban, orvosi rendelőben, parkban stb.... A lényeg hogy nyitott légy egy új ismeretségre!
Érdekes,nekem a legjobb barátnőm már 15 éve az.Most vagyunk 21 évesek,együtt jártunk általánosba,gimibe,akkor utolsó évben terhes lett,együtt csináltuk végig,mondhatom,hogy én voltam az első aki érezte rúgni a kicsit:)Mindenben segítettük egymást és bár már ritkán találkozunk mert én kzben fővárosba jöttem és dolgozom,azért hetente 2-3 alkalommal beszélgetünk vagy telefonon vagy msn-en.Azthiszem minket a baba,illetve már babák megerősítettek,igaz én szerencsées vagyo már 4 igazi barátnőm van:)Szóval asszem ez szerencse kérdése:)
Te pedig hát,asszem az,hogy ilyen baba-mama klub nem jó feltétlenül mert mi van ha a gyereken kívül más téma nincs?Ez ilyen felszínes,kihazsnálós barátság,nekem is van ilyen pár:)
Szia! Merre laksz?
Én se találok barátnőt, pedig sokszor jó lenne...
Szia, nekem is ez a gondom...a kicsivel itthon vagyok, es nem nagyon talalok baratokat...mar probalkozok minden fele...forumok stb.
Ha van kedved egy kulfoldre szakadt kismamaval beszelgetni irj privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!