Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Családi programok a gyerekkel:...

Családi programok a gyerekkel: mit tegyek, ha a férjem nem túl lelkes?

Figyelt kérdés

Végre itt a jó idő, mennék csavarogni mindenfelé a lányommal. Megyek is, de a férjemnek nem igazán tetszik. Főleg amikor hétvégére terveznék valamit közösen, hármasban.

Mi legyen? Menjünk nélküle akkor is és hagyjuk őt pihenni? Mennyire "erőltessem"?

2013. ápr. 19. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell erőltetni, fáradt, rossz kedvű vagy simán csak nincs kedve. Ilyen mindenkivel előfordul. Menjetek ketten.
2013. ápr. 19. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Eroltetni -szerintem-semmit nem kell, nincs ertelme.

Nem tudom mekkora a gyerek, lehet hogy nem nagyon tud meg vele mit kezdeni, vagy talan csak faradt.

2013. ápr. 19. 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:

De nem csak 1et akar kihagyni, hanem sosem akar jönni.

1,5 éves múlt, itthon nagyon jól eljátszik vele.

2013. ápr. 19. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor csinalj otthoni programot vele.
2013. ápr. 19. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Találj ki olyasmit, ami várhatóan a férjednek is tetszene, mert nem tudom konkrétan milyen programokat csináltál eddig, de lehet ,hogy csak szimplán unta, vagy macera volt neki utazni mert fáradt eleve stb.

Próbálkozni kell, háta más jellegű kiruccanások bejönnének neki valamivel jobban, vagy minden második programot inkább kihagytok és akkor mennétek, ha ő is valamivel lelkesebben csatlakozik. VAgy elmész nélküle, de az nem szül jót szerintem... a kompromisszum lenne a legjobb megoldás, beszélgess vele erről, ő is mondjon ötletet, megoldási javaslatot

2013. ápr. 19. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
És mondja, hogy azért nem megy mert fáradt? Az nem baj neki,hogy ti ketten mentek a gyerekkel?
2013. ápr. 19. 15:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Azért nem akarok egy 1,5 évest "bezárni" a lakásba egész napra.

A héten voltunk a Városligetben (10 perc séta a lányom tempójában), a Margit-szigeten, holnap el szerettem volna menni az állatkertbe.

Ajánlottam a közlekedési múzeumot, vagy újra a MArgit-szigetet.

Annyit mond, hogy felesleges. De szerintem meg kellenek ilyen programok egy gyereknek. Szeptembertől újra dolgozok, nem lesznek ilyen szabad hétvégéink már.

2013. ápr. 19. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én férjem pont ilyen!

Én sem ülök itthon:)

Összepakolunk,és a 2 fiammal hármasban elindulunk valahova.

Idén nagyon hosszú volt a tél,örülök,ha nem kell itthon ülnünk:)!

Mi már nagyon sokszor voltunk így.

Legtöbbször velünk jön a barátnőm és a kislánya is,aki a kisebbik fiammal egyidős.

2013. ápr. 20. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!