Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szar anyának érzem magam....

Szar anyának érzem magam. Másnak is vannak nehéz napjai?

Figyelt kérdés
5 hónapos és 2,5 éves a két fiam...ma felváltva sírtak,hisztiztek...a nap végére már annyira kivoltam,hogy szoptattam a picit és közben már nem is figyeltem mit magyaráz a nagy,csak mondtam neki,hogy aludj már...el is aludt.nagyon kimerültnek és totál nullának érzem magam...
2013. ápr. 15. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Kicsi a korkülönbség a kettő között.Ha nincs segítség és nem tudod kipihenni magad,nem tudsz olyan lenni,mint szeretnél.
2013. ápr. 15. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ettol nem rossz anya valaki, csak fáradt. Bárki bármit is mond, mindenkinek vannak ilyen napjai. Hányszor várom én is, hogy este mindenki végre lefekudjon, és csond legyen???(ez azt jelenti, elpakolni a konyhát, mosogatni, oszzeszedni a széthagyott ruhákat játékokat, de legalább csondben))))En az ilyen nagyobb mélypontjaim után ugy elszégyellem magam, hogy másnapra 100x jobb és turelmesebb vagyok:)...Gyonyoru dolog az anyaság, de nehéz is egyben, fogadd el, hogy vannak gyengébb napok. Ha te ideges vagy, érzik a gyerekek, ok is azok lesznek, és csak még nehezebb. Supsz, menj lefekudni:)
2013. ápr. 15. 22:24
 3/6 A kérdező kommentje:

az lesz,már megyek is zuhanyozni,aztán alszom:)

igen,ilyen napok után én is türelmesebb vagyok másnap...meg reggel sokkal jobban megpuszilgatom "nagy" fiamat:)

2013. ápr. 15. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk 27 és 20hónap van a gyerekek között és én is egyre inkább elfáradok a nap végére. Próbálok nagyon türelmes és figyelmes lenni, de hát sajna nem mindig sikerül a nap végére. Persze nem panaszkodni akarok, mert semmin sem változtatnék, de hazudnék, ha az mondanám, hogy mindig mintaanyának érzem magam. De ezzel mindenki így van.

ÉS most hogy jött a melegfront- nálunk nem is a gyerekere, hanem rám van álmosító hatással. :)

PIhenés, nagylevegő és mosoly!! :))

Nem vagy te szar anya- hidd el, csak emberből vagy, mint mindenki más!!

2013. ápr. 16. 07:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy rossz anya,de hát elég kicsi a korkülönbség,így biztosan nem könnyű,egy gyereknél is el lehet fáradni,nem hogy kettővel,nem is vállalnék be ekkora korkülönbséggel 2.at az tuti.
2013. ápr. 16. 08:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is!Amúgy nincs baja korkülönbséggel, alapvetően élvezem velük a napokat,csak néha totál kikészülök...
2013. ápr. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!