Egyetértetek ezzel?
Ha azt akarod, hogy a gyerekednek boldog gyerekkora legyen, akkor hagyod kicsit fázni és éhezni.
KInai közmondás
Igen. Ha mindig mindent megkap, akkor nem is tudja, hogy neki milyen jo. Ez a gondolkodasmod az egyik alapja a kapcsolatunknak a parommal. A mindennapi kuzdes es megtobbre torekves mellett (mert ez is fontos), mindig szem elott tartjuk, hogy valojaban mennyire szerencsesek vagyunk (semmi extra, van munkank, otthonunk, egy tiz eves autonk, elnek a szuleink, egeszsegesek vagyunk, szeretunk es szeretve vagyunk, vannak barataink, sut a nap stb). Nekem pl nelkulozos gyermekkorom volt, akkor is boldog voltam es most is. Sok ismerosomnek gyermekkoraban is mindene megvolt, most is, de ezt nem latjak, boldogtalanok, mert mindig csak a szebbhez, vekonyabbhoz, gazdagabbhoz merik magukat...
Szoval sztem nagy igazsag es nem csak a gyermekkor boldogsaganak kulcsa, hanem a felnottkore is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!