Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyetértetek ezzel? Adjátok...

Egyetértetek ezzel? Adjátok ezeket 8 hónapos babáitoknak?

Figyelt kérdés

8 hónapos kortól adható

kenyérhéj, kifli, szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye, zöldborsó, karalábé, kelkáposzta, karfiol, csicsóka, vörös- és

fokhagyma (sütve vagy főzve), spenót, sóska, lencse, sárgaborsó,felesborsó, bab, marha, sertéshús, hal, csirkemáj legfeljebb heti 1 alkalommal

kefír,natúr joghurt, túró, sajt, kis mennyiségben,

2011. márc. 13. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Én adtam, leszámítva ezeket:

lencse, sárgaborsó,felesborsó, bab, szilva, ringló, görögdinnye, sárgadinnye(ezt a 2-t azért nem, mert télen nincs:)), karalábé, kelkáposzta(ezeket meg köpte ki)

2011. márc. 13. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
le kell tesztelni, hogy mit bír. A száraz hüvelyeseket egyébként hiába adnád, vszleg nem tudja megemészteni
2011. márc. 13. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
én fiam 9 hós, és már régóta kap: kiflit, szilvát, borsót, karalábét, karfiolt, csicsókát, spenótot, sóskát, bab. nemrégiben a 2 hagymát, sertést. tejes dolgokat nem kaphat.
2011. márc. 13. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:

A hüvelyesek nekem is kicsit korainak tűnnek, a hal meg allergizálhat, 11-12 hónapos kortól ajánlják.

Tejterméket én akkoriban még bőven nem adtam a fiamnak, ugyanis akkor még nem nőtte ki a tejallergiáját. De mindenhol úgy hallottam, hogy a savanyított tejtermékeket 10 hónapos kortól ajánlják.

Honnan vetted ezt a listát?

2011. márc. 13. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Kenyérhéj helyett kenyeret kapott,tejet is már régen,hüvelyeseket keveset, egyedül csicsókát nem,mert azt mi sem esszük. Cseresznyét pedig csak egyéves kora után,mert meghajtotta.

A többitől nem lett semmi baja.

2011. márc. 13. 21:08
 6/9 A kérdező kommentje:
kismamablog - babaszakácskönyv
2011. márc. 13. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Majdnem mindent kapott már ezek közül a lányom most 8 hónapos szerencsére semmitől semmi baja, és a mi ételeinket eszi már ő is, nem főzőcskézek neki külön. Ha mondjuk mégis olyan ételt főzök amiből nem adok akkor kap bébiételt.
2011. márc. 13. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:
A szilvát adom neki a fagyasztóból, a zöldbab, zöldborsó mehet, a fejtett bab, lencse, felesborsó, csicseriborsó csak 12 hó felett. Cseresznye 8 hótól, édesvízi hal abszolút szálkamentesen 6 hónapos kortól. Továbbá a 8 hónapos kortól adható a joghurt, kefir, sajt, túró. Én natúr joghurtot veszek a fiamnak és egy keveset összeturmixolok gyümölccsel és egy kis túróval. Isteni finomak és a fiam imádja. Bolti gyümölcsjoghurttal nem próbálkoznék mert tele vannak cukorral. 12 hó felett pedig tejföl. tejszín, juhtúró, kecsketúró., olajos magvak, az aprómagvas gyümölcsök, citrusfélék.
2011. márc. 13. 22:42
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2011. márc. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!