Egyetértetek ezzel? Adjátok ezeket 8 hónapos babáitoknak?
8 hónapos kortól adható
kenyérhéj, kifli, szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye, zöldborsó, karalábé, kelkáposzta, karfiol, csicsóka, vörös- és
fokhagyma (sütve vagy főzve), spenót, sóska, lencse, sárgaborsó,felesborsó, bab, marha, sertéshús, hal, csirkemáj legfeljebb heti 1 alkalommal
kefír,natúr joghurt, túró, sajt, kis mennyiségben,
Én adtam, leszámítva ezeket:
lencse, sárgaborsó,felesborsó, bab, szilva, ringló, görögdinnye, sárgadinnye(ezt a 2-t azért nem, mert télen nincs:)), karalábé, kelkáposzta(ezeket meg köpte ki)
A hüvelyesek nekem is kicsit korainak tűnnek, a hal meg allergizálhat, 11-12 hónapos kortól ajánlják.
Tejterméket én akkoriban még bőven nem adtam a fiamnak, ugyanis akkor még nem nőtte ki a tejallergiáját. De mindenhol úgy hallottam, hogy a savanyított tejtermékeket 10 hónapos kortól ajánlják.
Honnan vetted ezt a listát?
Kenyérhéj helyett kenyeret kapott,tejet is már régen,hüvelyeseket keveset, egyedül csicsókát nem,mert azt mi sem esszük. Cseresznyét pedig csak egyéves kora után,mert meghajtotta.
A többitől nem lett semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!