Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Annyira kényelm...

Mit csináljak? Annyira kényelmetlenül érzem magam emiatt.

Figyelt kérdés

Hosszú sztori, de megpróbálom röviden leírni.

Szóval, a nővéremnek 4 hónapos babája van, itt lakik nálunk (apa nincs, hogy miért az nem lényeg). Szüleim holnap egy hétre elutaznak, így tesóm számít a segítségemre. A gond csak az, hogy nekem óráim vannak, azonkívül önkéntes munkát is vállaltam, ez heti 2 nap összesen, de jövő héten főleg számítanak rám, ez egy fogyatékos iskola, épp jövő hétre kéne ember, ráadásul lesz olyan is, aki pont jövő héttől nem jön. Szóval lemondani sem tudom. Ehhez hozzájön, hogy tesóm ma leesett a lépcsőről, beütötte a lábát. Jól van, bevittem az ügyeletre, de nincs baj, csak pár kék folt. De ettől függetlenül szemrehányásokat tesz, hogy nem maradok itthon, hogy minek megyek be az iskolába, hiszen azt nem MUSZÁJ, azonkívül hogy néhány órám is le kéne mondanom, mert korrepetálok diákokat, plusz én is veszek külön nyelvórát. Szóval eléggé elfoglalt vagyok, de MINDIG jutott eddig idő az unokaöcsémre is, BÁRMIKOR megkér rá, hogy vigyázzak rá, pelenkázzam be vagy akármi, ott vagyok. Most ilyenkor mit tegyek? Mondjam le az önkéntes munkát épp a jövő hétre, amikor tényleg kivételesen fontosabb lenne, mint máskor? És a többi órám? A korrepetálásból van nekem a bevételem, amiből a bérleteim, a számláim stb fizetem.

2013. ápr. 12. 19:36
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne egyértelmű, nővérem azért van kiakadva, mert nem lesz semmi segítsége a héten.
2013. ápr. 12. 19:37
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
A testvérednek meg kell tanulnia ellátni egyedül is a gyerejlt, te tedd a dolgod nyugodtan.
2013. ápr. 12. 19:40
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Na es mit kellene segiteni? Ha a gyermekvallallashoz eleg ugyes volt egyedul, akkor gondoskodjon is rola.
 4/31 anonim ***** válasza:
szóval a gyereket
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Mást nem tud megkérni a nővéred?
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja igaz, más is egyedül van otthon a babával és mégis megoldja valahogy....senkinek nem fogják közben a kezét...nem is érem ezt a felháborodást...most hogy jobban belegondolok :D
2013. ápr. 12. 19:41
 7/31 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de most mit mondjak neki? Ha megszólalok, akkor leordítja a fejem, hogy rám mennyire nem lehet számítani. Pedig ő is pontosan jól tudja, hogy igazából lehet, tényleg mindig ott vagyok, de vállaltam valamit, ami ugyanolyan, mintha mondjuk aznap órám lenne rendesen egyetemen. Arról sem "lóghatok", itt sem lehet. Azaz lehet, csak nem akkor, amikor direkt előre megbeszéljük, hogy igen, jövő héten tuti megyek, mert nincs ember. Nincs ki vigyázzon a gyerekekre.
2013. ápr. 12. 19:42
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is amondó vagyok hogy te tedd a dolgod ő meg foglalkozzon a picivel. másnak heti egyszer sincs 2órára segítsége. most hogy ez így jött ki ennyit ki kell bírnia.
2013. ápr. 12. 19:43
 9/31 A kérdező kommentje:
Van egy fiútestvérem is, de ő sem ér rá, mert gyakorlaton van, plusz dolgozik is.
2013. ápr. 12. 19:43
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Most teljesen járásképtelen lenne????? Ha nem, akkor emelje fel a popóját. Más a csecsemője mellett ellát még egy vagy két nagyobbat, van akik szintén egyedül és segítség nélkül, mert vagy lelépett az apuka vagy külföldön dolgozik. Éjjelre hazamész aludni nem? Akkor mi is a baja, máshol az apa napközben dolgozik, nem ül senki a felesége meg a 4 hónapos gyerek mellett 24 órában.
2013. ápr. 12. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!