Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért érzem magam kényelmetlen...

Miért érzem magam kényelmetlenül fiatal anyukák között?

Figyelt kérdés
36 évesen szültem, és mikor az utcán összetalálkozunk egy másik párossal, vagy kisgyerekes anyukával, olyan kényelmetlenül érzem magam, legszívesebben a föld alá bújnék.. :(( Szerintetek ez normlis érzés? Nálam "csak" akkor jött el minden szempontból az idő a babázásra..
2009. ápr. 7. 13:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem felejtsd el ez a "butaságot".Én átéltem mind a két végletet,18 évesen szűltem az első babámat,és 35 évesen a harmadikat.Igazából most érzem magam jól,mint kismama.Pont hogy 18 éves koromban éreztem így ahogy te.Ja,a nővérem most 37 éves,és 23 hetes kismama.Próbáld élvezni,igenis légy büszke magadra,és a babádra!Napsütésés,szép napokat kívánok!
2009. ápr. 7. 13:42
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
szerintem nem neked kellene szégyenkezned hanem azoknak akit 11 és17 év körül szülnek
2009. ápr. 7. 13:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért gondolod/érzed így.Mindenkinek szíve joga akkor szülni,amikor akar-és a legjobbnak érzi.Gondolom fiatalos vagy és szereted a kicsid,nem kell ezt szégyellni!!!Amúgy is egyre többen tolják ki a szülés idejét,pár év és csupa 30-35ös anyukák lesznek.

Most az zavar,hogy te sokkal idősebb vagy már?Hülyeség!Arra gondolj,hogy te már kiélted magad és teljesen megértél az anyaságra,míg a fiatalka anyukák (tisztelet a kivételeknek-de ismerek pár ilyet is)meg egy-két éven belül megőrülnek és elhagyják a családjukat.

Engem inkább csak az zavar kicsit,hogy 27évesen szültem 0 tapasztalattal és a fiatalka anyukák oktatnak ki.

2009. ápr. 7. 13:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm szépen! :) Igen, mások is mondják, hogy butaság, de akkor is... annyira zavar, hogy az "ilyen korú" anyukákat "leidőselszőszülőzzék", egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, és úgy érzem, engem néz mindenki az utcán. Pedig biztos nem, meg hülyeség, és nem is néz senki 36-nak.. Jaj, valahogy meg kell szabadulnom ettől a fóbiától, mert így még a séta sem esik jól :(
2009. ápr. 7. 13:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
En harom evvel idosebb vagyok mint te es augusztusban fogok szulni.Nekem most vannak ilyen furcsa erzeseim,mintha szegyellnek valamit.Pedig boldog vagyok es alig varom a babucit.Nalam masodik hazassagom,elsobol van egy nagy fiam.A munkahelyemen is majdnem negy honaposan jelentettem be es a rokonoknal is huztam az idot.Valyon mi lehet az oka,amikor mar nagyon sokan szulnek 30 felett?
2009. ápr. 7. 13:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg nem erre koncentrálni, hidd el, ez (a korod) olyan bolha, amiből csak Te csinálsz elefántot. :)

Manapság az anyukák igen nagy része harmincon felüli. Igazán nem lógsz ki közülünk :)

A dokimnál mindig várakozni kell, szoktunk kismamák beszélgetni, ránézésre totál egy korosztály vagyunk mindannyian, mintha csak osztálytalálkozónk lenne. És ebben benne van a 26 éves is, és a 40 éves anyuka is.

Ne akarj a föld alá bújni, inkább legyél büszke a kicsikédre!!!

2009. ápr. 7. 13:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon drágák vagytok, köszönöm. :) Sokat segít, hogy ezeket írtátok. Néha még az is eszembe jut, hogy úristen, mi lesz, ha majd iskolába kell vinni a gyerekemet, nem fog-e szégyellni? (ugye kóros vagyok? asszem el kéne mennem valami agymosásra).
2009. ápr. 7. 13:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Persze, a kicsi babámat nagyon szeretem, és élvezem az egészet! :) Lehet hogy más lenne a helyzet, ha már lenne egy nagyobb gyerekem, és ő a 2. lenne. Nem tudom. Mindenesetre hallgatok rátok, köszönöm! :)
2009. ápr. 7. 13:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
13.46-0s vagyok,en lehet azert erzem igy mert volt olyan ismerosom regebben akinek a gyereke egy oviba jart a fiammal es sokkal idosebb volt mint en es olyan oreg anyukanak lattam,de persze nem neztem le vagy ilyesmi.Na meg van egy dilis szomszedasszonyom aki kb.ot evvel kisebb mint en ,amikor idekoltoztunk le csokolomozott,aztan jott ra hogy nem is vagyok sokkal idosebb mint o.Mindenki maskepp latja a dolgokat.
2009. ápr. 7. 13:54
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát ettől tartok én is.. :) Hogy a fiatal anyukák az ovi előtt olyan "öreg anyukának" fognak majd látni. De lehet, hogy simán csak pánikolok az "öregedéstől". Nem tudok rájönni, mi a fene bajom van. :(((
2009. ápr. 7. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!