Miért érzem magam kényelmetlenül fiatal anyukák között?
szia!
Én meg az ellenkezője vok...23évesen szültem kislányom, de nagyon fiatalnak nézek ki- tehát simán 19nek is néznek....és hogy már gyermekem van??...Lányom fősuli után érkezett, és boldogan vagyunk kis családként:)
Ti is tegyétek ezt, és ne foglalkozzatok senkivel!!!
Te fiatal vagy ne viccelj! :) 33 év volt nekem is amikor szerettem volna az elsőt szülni, de "nem jött össze"... :( Így pedig mostmár egyke lesz a kis drágám, mert úgy érzem, a másik nekem már nem fér bele :( (talán pont emiatt a "fóbiám" miatt, hogy már nem vagyok fiatal anyuka).
Amúgy igen, csak én érzem úgy, hogy engem néznek, de épp elég ez a rohadt érzés is...
Utolsó vagyok: hát akkor a Te gondolkodásodon és hozzáállásodon kell változtatni! A "hiba" Benned van...! Nade! Szerintem nem késő még egyet szülnöd, ha szeretnél! Néhány év ide vagy oda, nem számít! Ha pedig mégsem szánod rá magad, akkor próbálj meg beletörődni! Gondolj arra, hogy ennek az egyszem gyereknek viszont mindent meg tudsz adni! Ha majd talál magának párt, akit Te is szeretni fogsz, akkor lesz még egy "gyereked" - sajnos több érv nem jut eszembe!!! :)) És, többes nagymama még bőven lehetsz!! :)
Csinálj valamit, amitől jobb kedved lesz, menj el vásárolni, kozmetikushoz (ő is fiatalíthat rajtad pár évet!) :)) Fel a fejjel! Kicsit erősítgesd az önbizalmadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!