Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leírnátok, honnan tudtátok,...

Leírnátok, honnan tudtátok, hogy itt a kistestvér ideje?

Figyelt kérdés

Mit éreztetek? Hányadik gyereknél? Azt éreztétek, hogy még hiányzik valaki a családból?

Mi eddig 4-en vagyunk (papa-mama-gyerekek :), és én érzek bizonyos vágyakat egy baba után.... De soha nem gondoltam arra, hogy 3 gyerekes anya leszek, illetve tartok attól, hogy később annyira nehéz lenne, hogy nem is tudom....

2013. ápr. 11. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:

A második gyereknél a reggeli rosszullétekből sejtettem :) A harmadiknál viszont a férjemben fogalmazódott meg a vágy, hogy jó lenne még egyszer babázni, és magamon is azt vettem észre, hogy széles volt a mosolyom ahányszor felhoztam:)

Nincs olyan hogy "itt az ideje". Az első kettő között alig van egy év, a harmadik 8 évvel a második után született. Így volt jó ahogy. De ha máshogy születnek az lett volna megfelelő. Ez már csak ilyen dolog :)

Amit átgondoltunk az anyagiak (no igen szomorú, hogy itt kell kezdeni), az időbeosztás és hogyan állunk türelmileg, mert az a legkevesebb, hogy a kisbabákat édesnek találjuk:)

2013. ápr. 11. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első után 9 hónappal babalátogatóba mentünk, akkor éreztem, hogy jöhet a tesó. Aztán a második szülés annyira megviselt, hogy -bár 3-at terveztünk- nem tudtam rávenni magam. Az élet döntött helyettem. Már kezdett kényelmes lenni, hogy nőnek a gyerekek, furcsa volt egy kicsike 5 év kihagyás után. Ám azt hiszem, sose élveztem ennyire a babázást. De furcsa, hogy a fogantatása előtt már vágytam rá, amikor a nyaralás alatt volt egy "kölcsöngyerekünk" is.
2013. ápr. 11. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Abszolut csak parom akarta. En dolgozni akartam de azzal lettem gyozkodve hogy milyen jol elvan a fiunk a keresztfiunkkal ott jon a kisteso es akkor az mennyire mas lesz, hogy mennyit sir ha elviszik a keresztfiam... En akartam de majd ha ugy dontok hogy na most akarok babazni, ejszakakat fel akarom aldozni es a szabadsagot is hajlando vagyok feladni. 3 evesemet berakom a kocsiba es kimegyunk a vilagbol, de egy pici borit mindent. Alberletbe vagyunk plusz lakashitelt fizetunk es felujitunk. Ha van legalkalmatlanabb idopont akkor az most van de mar 10 hetes vagyok. Voltak bennem kerdesek de amikor 7 hetesen nem talaltak szivhangot es korhazba kellett menni majd megorultem. Nem birnam elvesziteni :) amugy en inkabb karriert akartam a Fiam kezdi jovoheten az ovit beirattam mar oktoberben. Azt hittem eselyem lesz ijrakezdeni a szakmamban 25 evesen (fodrasz vagyok) de majdnem 30 evesen kicsit nehezebb lesz. Kozel 10 ev a kieses.
2013. ápr. 12. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
egy másfél éves lányunk van. amint a férjem rábólint, ott lesz az ideje :D ez leghamarabb 3 év múlva lehet :(
2013. ápr. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!