Mennyi idő után vitted a nagyot oviba, ha megszületett a kistestvér?
Fiam szeptemberben kezdte az ovit, 3 nap után 1 hét betegség, komolyabbak (fülgyulladás, krupp, 40C-os megmagyarázhatatlan láz, zöld takony.) Oviban most is ki volt írva, hogy skarlát van.
Megszületett a kistestvér, most 2 hetes. Gyerekorvos sem javasolja az ovit, de nem mondta, hogy meddig ne menjen a fiam.
És pszichésen sem akarnám terhelni, ígyis nagyon a középpontban akar lenni folyamatosan.
Párom már januárban vinné. Én nem, hiszen 10-e környékén lesz az első oltás.
Ti mikor vittétek ilyen esetben vagy mikor vinnétek?
Én február előtt nem vinném.
Első! Milyen étrend kiegészítőt ajánlott a védőnőd?
bocsi :)
immuno multitab rágótabi
(akkor még 3 éves kortól volt adható, most kicsit megváltoztatták, és már 4 év van ráírva, de én összehasonlítottam a benne lévő vitaminokat, és mindenből kevesebb van benne, szóval elég kamu...) Mindenesetre hatásos, tényleg nem volt még beteg a fiam, bár tény, hogy ő sose volt beteges, de most mégcsak az orra sem folyik.
A lányom márciusban lesz 3 éves, akkor már mehetne oviba.
Áprilisban születik a kistesó.
Csak szeptemberben fogja kezdeni az ovit, egyrészt a betegségek miatt, hogy ne hozza haza a kicsinek. Másrészt nem akarom, hogy úgy érezze magát, hogy itt van a tesó, vele foglalkozom, őt meg bedugom egyből oviba.
Nekem szerencsém van, mert a 22 hónapos kishugával nagyon jól eljátszanak együtt. Egyedül is nagyon szeret legózni, hosszú ideig elvan, de mégsem vele egykorúakkal van együtt és egyik nap kérdezte, hogy mikor mehet már oviba.
De nem szeretném ha pl. skarlátot hazahozna az oviból.
Szóval 1 hónap? Akkor január közepétől lehet, hogy fogom engedni újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!