Házasok voltatok amikor megszületett a baba, vagy csak élettársak?
Mi összeházasodtunk anno és így születtek a gyerekek. Számunkra így család egy család.Nekünk fontos volt a házasság, nem csak úgy "összeállni,együtt élni".
Persze akik nincsenek összeházasodva, azokat is megértem, ha nekik úgy jó, legyen...
Hagyomànyok vègett!
Én úgy gondolom a házassággal elkötelezzük magunkat a másik felé! Ez egy kötelék kettőnk között, a házasságból nem lehet csak úgy kilépni, mint egy élettársi kapcsolatból!
A szememben ha egy férfi nem vesz feleségül, az nem gondolja komolyan, hagy magának egy kiskaput, hogy bármikor leléphet!
Vidéken megmondom őszintén, divat még a házasság, válunk megszólják, hogy felcsin@lták a lányt, de el már nem veszi a lányt, szégyen még ma is, ha házasságon kîvül azületésw egy gyermek, sokak azemében az nem család!
Én azt sem tudom elhinni hogy egy nő nem egyik arra, hogy létérdeljen elé a férfi, egy arany gyűrű el megkérte a kezét, majd fehér hetcegnőt ruhában oltár elé vezesse!
Szerintem mindenkiben ez benne van, csak sokan inkább azt mindjárt én ezt nem akarom, mert nincs rá keret...
Kedves utolsó előtti,te hol élsz,ahol ilyen sok az anyasági és még a férjed kap utánad,mert nem dolgozol?
Nem M.o. sajnos...
Üdv!
Mi is összeházasodtunk gyerekvállalás előtt, szerintem így a normális. Gyönyörű volt az esküvőnk és gyermeket nem vállaltam volna házasságon kívül.
Akik csak élettársak, nem fontos nekik a papír, mert enélkül is lehet teljes a család!
Élettársi kapcsolatban, ha baba születik apasági nyilatkozatot kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!