Hogy hozzam szóba?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 16 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék egy kisöcsit :) A szüleim elváltak, és apukám kerekesszékes, mert deréktól lefelé lebénult egy autóbaleset során. Van egy élettársa, aki 33 éves, nagyon szeretik egymást, és én is nagyon jól kijövök vele. Látom rajta, hogy igazán szeretne egy gyereket, sokszor engem is úgy kezel mint egy kislányt ;) Nagyon örülnék ha lenne egy tesóm, mindenben segítenék szívesen. És ez nem ilyen fellángolás, nem érezném nyűgnek két év múlva sem. Nem tudom, hogy hozhatnám fel előttük a témát. :D

2012. dec. 2. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kötetlen beszélgetés során dobd be a témát. Vagy néztek egy filmet, amiben baba születik, stb.

"Ti nem szeretnétek közös gyereket?" ;)

2012. dec. 2. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez jó, köszönöm :) Én még olyanra gondoltam, hogy mikor megyünk vásárolni a C&A-ban szoktak lenni aranyos babaruhák, és nekiállok azt nézegetni, meg mutatni, hogy milyen édes már :D
2012. dec. 2. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért ez nem egy olyan dolog, amit neked kellene eldönteni.
2012. dec. 2. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Figyi, én is akartam h kistesóm legyen.

Apának meg a feleségének most született kisbaba és engem meg idegesít.Mindig rá figyelnek róla van szó, én meg már nem is létezek. :[

2012. dec. 2. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Minden tiszteletem és megbecsülésem a Tiéd, hiszen sok kamasz inkább nyűgnek érzi a kisebb testvért! :) Viszont sajnos ezt Apukádéknak kell eldönteni, hogy van-e lehetőségük gyereket vállalni, pláne úgy, hogy Apukád mozgássérült. Remélem sikerül olyan megoldást találni, hogy az mindenkinek a lehető legjobb legyen! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. dec. 3. 07:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen a kérdésbe is azért írtam bele ezt a tényt, hogy nem tudom mennyire lenne nehéz Apu élettársának, hogy mivel Apunak is sok mindenben segít, mellette még egy gyerek is. Én nem velük élek, hanem édesanyámmal, de sokszor alszom ott, meg sokat vagyok náluk is. Én tényleg nagyon szeretnék öcsit/hugit és szívesen segítek bármiben :D Köszönöm a jókívánságot :D
2012. dec. 3. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Jesszus, a babaruha nézegetést nem ajánlanám, nehogy apukád szívrohamot kapjon így karácsonyra!! Inkább a beszélgetés...
2012. dec. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!