6 és fél hós babám ha a nevén szólítom a szoba másik feléből hogy "gyere ide hozzám" akkor szépen odamászik vigyorogva (már nagyon ügyesen mászik). Szerintetek tényleg érti hogy mit akarok ezzel?
de ha azt mondod neki, hogy "kis mukk" akkor is oda megy hozzád, nem igaz?
apróbb utasításokat 8-10 hónapos korban értenek meg, összefüggéseket 1,5-2 éves korukra.
ezt olvastam, és valóban így tapasztaltam én is :)
a nem persze az elsők között van amit megértenek és szintén az első között amit el is felejtenek. hidd el, 2 hónap múlva már mondhatod, hogy NEEEEEM, röhögve fogja tovább csinálni :)
Én is megörültem mikor a babám (7 hós) odajött hozzám, mikor mondtam h gyere ide, de aztán megfigyelten hogy mindig odamászik ahol vagyok :-), máskor meg nem jön uh szerintem még nem érti.
Ja és Grétának hívják és mindig mikor hangosan szólítom h Gréti akkor rámnéz, figyel. Na a múltkor ugyanolyan hangsúllyal Ágostonnak szólítottam próbaképp :-), és akkor is ugyanúgy rámfigyelt. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!