Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dokinak mikor hozzam szóba a...

Dokinak mikor hozzam szóba a szülést?

Figyelt kérdés
3.progizott császár lesz,most új orvoshoz járok. 27hetes vagyok,3-án megyek. szeretnék beszélni vele a műtétről, befektetésről, kórházlátogatásró,külön szobáról stb. sztem már ideje lenne beszélni róla de ő nem hozta még szóba. legyek határozottabb és mondjam meg neki h most szeretnék már? vagy bízzam rá? előző dokimnál ő irányított mindent,ekkorra már megvolt az időpont is
2012. júl. 20. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Én rákérdeznék. Nem kell ilyenkor szerintem várni, hogy a doki mikor hajlandó valamit is mondani, hiszen neked is jobb, ha minél előbb megtudod mi vár rád és mikor.
2012. júl. 20. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

Én 24. héten kerültem a kórházba, mert megindult a szülésem.

Amikor kiengedett a dokim, akkor rákérdeztem, hogy legközelebb mi lesz a "protokoll"?!

Hívjam én vagy a kórházból szólnak neki, stb..?!

Közöltem vele a tapasztaltakból (2 hétig feküdtem bent), hogy külön szobát kérek, max. 2 ágyast. Cigányt nem rakhatnak mellém, ha lehet, akkor értelmiséget.

Mondtam neki, hogy nincs kedvem egész nap a büdöset és a cigiszagot szagolni.

Valamint saját fürdőset szeretnék! Megértette és így járt el.

Végül 40+5. napon született a lányom sürgősségi császárral. Minden úgy történt, ahogy szerettem volna.

De hát könyörgöm .. ezért fizettem neki 9 hónapon keresztül + a szülés után .. !

2012. júl. 20. 11:19
 3/8 A kérdező kommentje:
én nem magánhoz járok
2012. júl. 20. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg szerintem. Így ahogy itt leírtad.

Jó napot, szeretném tudni, mi lesz a műtéttel, mikor kell befeküdni, megcsinálja-e nekem a doktor úr, tetszik vállalni szülést is, blabla. Ha elég határozott vagy, akkor fog válaszolni és nem hajt el.

2012. júl. 20. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

2. vagyok.

Kösz a 0 %-ot.. na mindegy.

Én se magánhoz jártam, írtam ilyet?!

Kórházba jártunk be és ott is szültem. Állami kórházba méghozzá.

Egyébként pedig (csak hogy még egyszer 0%-ot adj) állj a sarkadra és nyisd ki a szádat!

Ne legyél tutyi-mutyi .. 3. gyerekedet várod, lehetne már tapasztalatod, hogy mit hogyan kell csinálni és kérdezni.

Legyél talpraesett..

Sok sikert.

2012. júl. 20. 12:15
 6/8 A kérdező kommentje:
én nem pontozgatok senkit!!! kikérem magamnak a stílusod!
2012. júl. 20. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, nyugodtan kérdezz rá, jó ha tudod előre mit várhatsz. Sokszor a dokik azért nem mondanak semmit, mert ők is várnak mikor kérdezel. Az én dokim is így volt. Mikor rákérdeztem, akkor mondta, hogy jaaaa miért nem szólt előbb? :)

Utolsó, ahhoz hogy 0%-os legyél több szavazat kell, a kérdező nem tud egyedül 0%-ot adni.

Amúgy szerintem nem azért lettél lepontozva, mert olyat írtál, hanem ahogy írtad. Kicsit erőszakosan és beképzelten.

2012. júl. 20. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
35%
Aki fizet 9 hónapon keresztül és szülés után is, az már magánhoz jár, csak épp a vizsgálatokat a kórházban végzi el. Ostoba.
2012. júl. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!