Hogy hozzam szóba, hogy én is készen vagyok rá?
Figyelt kérdés
A barátnőm tegnap beszélgetett a legjobb b.nőjével és szóba hozták,hogy a b.nőm szexelne velem , de neki ez lenne az első , tudok róla, mivel elmondta a barátnője. Hogy hozzam szóba a témát ?2012. aug. 14. 13:12
2/5 anonim válasza:
Szia. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy fájni fog, de már szívesen bedugnám. Fél nyolckor legyél az utca végi rekettyebokornál. És hozz gumit, elfogyott a zsebpénzem.
Amúgy nem..:) Egyszerűen mondd meg neki, hogy úgy érzed, készen állsz. Nem kell ragozni, menj oda hozzá, megcsókolod, és azt mondod: Cicám... a farkam átszakítja a gatyámat.
Oké... bocs.
3/5 anonim válasza:
csak kezd el simogatni és kezdeményezz nála, így megmutatod neki h mit is akarsz
4/5 anonim válasza:
A szüleim elmennek holnap este színházba.
Üres lesz a lakás.
Volna kedved velem tölteni az éjszakát.
Ha halkan a fülébe súgod, hogy "szeretném összegyűrni veled a lepedőt" megsimogatod a fenekét, és adsz egy puszit a nyakára. Akkor lehet, hogy még aznap megfekteted.
5/5 anonim válasza:
szerintem ne szavakkal mond el neki, inkább tettekkel. ha már kész van rá, akkor érteni fogja a testi közeledést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!