Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Igaz az, hogy lelkileg kell...

Igaz az, hogy lelkileg kell készen állnod arra, hogy elveszítsd a szüzességed?

Figyelt kérdés
Én 3 hónapja vagyok együtt a szerelmemmel, és teljesen készen állok rá úgy érzem, de épp a minap próbálkoztunk vele, de eszméletlenül fájt mikor betette, tehát nem "döfött" át teljesen. Abbahagytuk még mielőtt átszakadhatott volna a szűzhártyám. Azért kérdezem, mert lehet, hogy csak a fájdalom miatt akartam megállni vagy lehet, hogy nem állok-e rá igazán készen lélekben. Vagy ez az hülyeségem? A két dolognak lehet köze egymáshoz, hogy ha lélekben nem állok rá készen, akkor jobban fáj meg hasonlók?! 16/L
2012. ápr. 6. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha lelkileg késznek érzed magad akkor hajrá. Próbáljátok, hogy többet izgat, esetleg előtte nyalakodik is egyet, s mikor teljesen el lazultál akkor tegye be. Ne görcsölj, s ha fáj bírd ki, utána már jobb lesz.
2012. ápr. 6. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is osztom az első válaszoló véleményét/tanácsát.

+ Túl korainak mondható az első közösülés, ha a partnerek felkészületlenek a testi veszélyek (nem kívánt terhesség, nemi betegség) kivédésére és a pszichoszociális következmények felmérésére és vállalására. Ez nem egyszerűen az életkoron múlik, hiszen a felnőttkor sem jelent garanciát a felkészültségre; s nem is az érzelmeken, mert a szerelem önmagában senkit sem tesz felkészültté a nemi kapcsolatra.

2012. ápr. 6. 15:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze, tudjuk mi is. Óvszert használtunk, ergo nem csak úgy durr bele alapon indultunk neki a dolognak. Ő is, én is tisztában vagyunk a védekezéssel. Ő most lesz 19, szóval ilyen téren már jóval tapasztaltabb, mint én. Azért köszönöm!
2012. ápr. 6. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha lelkileg,érzelmileg,és agyilag is készen állnál a szexre nem itt kérdezgetnéd,és nem bizonytalanodnál el.Szerintem várjátok meg amíg 1 évig együtt lesztek,és már biztos,hogy egymást akarjátok,és nem a szüzesség elvesztéséről szól majd a dolog.3 hónap 16 évesen szerintem nagyon kevés,és korai
2012. ápr. 6. 16:50
 5/5 anonim válasza:
Ez nem lelki ok, van akinek erősebb a szűzhártyája, jobban be/össze van nőve, sőt létezik olyan is akinek teljesen be van nőve és, hogy menstruálni tudjon orvos vág rá nyílást, bár ez igen ritka. Nos nem volt túl szakszerű a megfogalmazásom, de a lényeget érted.. El kell fogadnod, hogy neked ez bizony fájni fog kicsit.
2012. ápr. 19. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!