Odaadnád a szüzességed bárkinek csak azért hogy elveszítsd?
Figyelt kérdés
kort és nemet is írjatok2011. jún. 26. 09:57
1/21 anonim válasza:
igen ha és amennyiben ismerem is. 14L
2/21 A kérdező kommentje:
tegyük fel hogy még nem ismered annyira..
2011. jún. 26. 09:59
3/21 anonim válasza:
Ha bejön testileg, vonzódom hozzá, mert állati jó s.na a számomra, akkor igen!
4/21 anonim válasza:
Én nem. Nem azt mondom hogy a szüzesség elvesztéséhez járni kell az illetővel éveket, de LEGALÁBB LEGYETEK EGYÜTT 1-2 hónapja. 14 évesen meg amúgy sem kell szexelni. A szüzesség nem egy teher, amitől meg kéne szabadulni. Ha meg ciki (:D) akkor hazudjátok azt, hogy már nem vagytok azok... messziről jött ember bármit mondhat.
5/21 anonim válasza:
Én odaadtam 16 évesen. Nem bántam meg. A sráccal előtte kétszer találkoztunk.
7/21 anonim válasza:
Jó, de férfinak igen is teher, én magam mondom! De még csak esély sincs rá, hogy olyan nőt találjak, aki vonzódni viszont hozzám, mert amúgy én is normális kapcsolatra építve akarnám elveszteni, de ti esélyt sem adtok interneten, ha meglátjátok a fotóim!
Még hogy nem számít nektek a külső, a fenét!
8/21 anonim válasza:
Élő tali meg ezért nem is jöhet már össze!
9/21 anonim válasza:
nem. szerintem, ha meg nem is jarsz valakivel, de tetszik neked, es tudod, hogy neki is teteszel, csak nem meri kimutatni, es ha mondjuk par ev mulva talzitok, ebben az esetben igen. de csak ilyen esetben! kulonben egy vadidegennel soha! 17/l es szuz :D
10/21 anonim válasza:
67%-os, akkor talán ne az interneten ismerkedj, ahol gyakorlatilag csak a külső számít, hanem olyan helyen, ahol a pozitív tulajdonságaid tudod kiemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!