Benéznétek hozzám azután is, hogy elolvastátok ezt az adatlapot, s készen lenne a regény? (:
Izelitonek szantad, de magarol a regenyrol semmi olyat nem irsz, ami igazan felkelthetne az erdeklodest. Az "ajanloban" egyszer tegezel, egyszer magazol.
Nem ertem, mi a szandekod ezzel...
Nem neznek be, mert nem volt figyelemfelkelto. Irtal egy dolgot a regenyrol, aminek koze van a tartalomhoz( nyomozos) es egy bekezdes szenteltel arra, hogy leird, hany oldalas.
Nem megbantani akarlak, kelek ne vedd magadra, csak megirtam, hogy miert nem neznek be. A Merin vannak nagyon jo ajanlasok, olvasgasd.
Sok olvasot!(:
Szia!
Nem haragszom. Viszont átolvastam amit írtam és úgy látom nem váltottam tegezésből magázásba. Bővebb információt azért nem írok, mert nem szeretném, hogy valaki eltulajdonítsa az ötletemet - itt nem rátok célzok, akik írtatok, hanem egészen más emberekre? Elvégre, hol tudnám akkor bizonyítani, hogy az a regény ami ott van fent más szerző nevében az enyém? Mondhatnátok: akkor minek adtam ízelítőt nektek? Kíváncsi voltam, hogy kit fog meg azzal a céllal is a sztori, ha csak néhány apró infó van fent róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!