Van itt olyan aki 20 éves kor alatt szült? Szüleitek hogy
fogadták?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 21:48
1/6 anonim válasza:
Én nem szültem, de szerintem ha fiúddal szeretitek egymást, és elég érett ő is, meg dolgozik amiből eltud tartani akkor nem lesz baj belőle:)
2009. szept. 22. 21:54
2/6 anonim válasza:
én 18 évesen szültem :) tudom felelőtlenek voltunk de így alakult, az egész életem fel kellett adnom ami a tánc volt (12év) Elvetetni nem volt szívem meg ugye fen állt a veszély hogy nem lehet babám. Anyukám majdnem szivinfarktust kapott :) de végül ő sem engedte volna az abortuszt! Apukám pedg külföldön él tehát nem nagyon érdekli, barátom szülei pedig a helyzethez képest nagyon jól fogadták. 18L :)
2009. szept. 22. 21:54
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én 18 évesen szültem (pontosabban 1 hónap kellett volna, h 18 legyek), és most épp 20 leszek mire megszületik a 2. babám.
A kislányom 8 nap múlva lesz 2 éves. :)
A szüleim nyilván először megijedtek amikor terhes lettem az elsővel, de nem ellenezték. Férjhez mentem, vettem házat, de sajna most válok, mert a "párom" beijedt a 2. babától. És ez a 20. héten jutott eszébe. Bár én akkor sem vetettem volna el ha hamarabb jut eszébe. Így most kettecskén éldegélünk, de nem sokára 3-an leszünk. A párom szüleit ez az egész nem érdekli, már mind külföldön vannak.
Miért te is babát vársz?
2009. szept. 22. 22:13
4/6 anonim válasza:
Én húsz éves voltam, amikor az első fiamat megszültem. 19évesen férjhez mentem, ezért nálunk nem volt már olyan nagy meglepetés. Aztán egy év múlva jött a 2. fiam, 7 év múlva pedig a kislányom, de ő már más apától, mert a párom időközben meghalt. Most 45 leszek, és a gyerkőcök már nagyok.
2009. szept. 22. 22:47
5/6 anonim válasza:
Én csak terhes lettem 20 éves korom előtt, szülni már 20 évesen mentem. De még 19 évesen lettem terhes. Háát a szüleim először nem örültek, főleg mert a párom hozzáállása sem volt nekik túl szimpatikus (akarta ő is a gyereket, nem erről volt szó). De aztán 1-2 hónap után már mindenben támogattak. Már két éve boldog nagyszülők. Amúgy a párommal kapcsolatban igazuk lett, már egy éve nem láttuk.
2009. szept. 22. 23:44
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom azokat akiket elhagy a párjuk pedig ott a pici.
Én 20 éves vagyok, lassan 3 éve vagyok a barátommal nagyon szeretjük egymást és most ugy néz ki becsuszott egy baba gyogyszer mellet. Ez az évem lenne még a suliból,és pont nem tudnám befejezni.Ráadásul 2 sulit csinálok egyszere. A szüleimnek fogalmam sincs hogy mondjam el.Megértőek amugy. Nagyon nehéz elmondani hiszen még tanulok. Meg szivem szerint elöbb lett volna esküvöm,és utána egy pici. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!