Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 fiúk! Szüleitek hogy fogadták, hogy van barátnőtök?
14 és 17 év között.
Can't tell if trolling, or just reallly stupid
Igazából nem értem mit kellene rajta titkolni....
Amúgy kb. alig várják, hogy bemutassam, csak nincs kit jelenleg...
Közelebb a 18-hoz mint a 17-hez/f
Én egy szülö vagyok akinek van egy 15 éves fia és éppen becsajozott a kölyök. Mint apa természetesen mosolyogtam, hogy a gyerek is abban a korban kezdi mint amikor nekem volt elöször barátnöm (15 évesen). Az anyja viszont a pokolba kivánta a lányt. Amugy az anyja sem szól bele, hogy van-e baratnöje vagy nincs. Az ö dolga addig amig minden más kötelességét rendesen elvégzi.
Természetesen kiváncsiak voltunk a "baratnöre", Mivel a fiamnak egyáltalán nincs szándéka bemutatni a barátnöt pedig majd ki furja az oldalunkat, hogy lássuk öket együtt, igy mi is a klasszikus módszerhez folyamodtunk. Az anyjával jól megnéztük a FB-on a lány adatait. Ott szorongtunk sunyiban a monitor elött:-))) Erröl persze a fiam nem tud :-))) Vele úgy viselkedünk mintha természetes lenne, hogy baratnöje van.
A fényképeket nézegetve ujra csak mosolyogtam mert a kölyök jó nagymellü csajt választott a fent emlitett anya meg szörnyülködött, hogy ez tutti kifacsarja majd a fiacskájából a lelket azokkal a mellekkel.
Egy kicsit irigylem a fiamat. Jó ennek az egésznek az elején lenni.
16:11
Ez általában így van. Amikor a fiunk csajozik be akkor ugy csinálunk mintha le sem sz..nánk. Amikor a lányuk fiuzik be akkor csöretöltött pitbullal várjuk a fiu bemutatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!