Fiatal anyukák! ( 25 alatt) nálatok a szüleitek hogy
fogadták a babát, főleg, ha nem volt betervezve?
Nalunk nagyon orultek, 22 voltam, mikor megszuletett. Ferjem idosebb, de nekunk tervezett volt. Szuleim mar azelott is kerdezgettek, hogy mikor lesz, hogy megfogant volna.
2011. márc. 1. 02:47
Háááát nekem az első babám 17 évesen fogant és nem volt apelláta akartam ezért azt mondtam apámnak hogy nem tudom elvetetni:DŐő lett a szeme fénye.Imádja az unokáját persze a megszületése után csak 1 évet laktunk velük azóta is külön vagyunk..Van még egy 2 éves lányom és most várom a 3.babánkat:DNagyon örülnek neki hiszen tudják hogy mindent meg tudunk nekik adni
2011. márc. 1. 07:25
22 éves voltam, mikor teherbe estem, és 23 mikor megszületett a kislányom. Nagyon örültek neki, és imádják őt. És egy picit későbbre lett volna tervezve, de senki nem bánja, hogy így alakult.
Mért kérded?
2011. márc. 1. 08:49
Én 22 vagyok, és most fogjuk elmondani. Nincs tervezve, főiskolára járok én is, és a párom is... :) Nem gondolkodunk azon, hogy megtartjuk-e, ez természetes! :)
2011. márc. 1. 09:40
21 éves vagyok,most várjuk az első babánkat
Mi a párommal már nagyon vágytunk rá,de a szüleink nem tudtak róla.Már rég nem élünk otthon,de amikor kiderült,hogy baba van,akkor mindenki! azt mondta,hogy vetessem el.Nagyon nehéz időszakon mentem át akkor,de majd ha fogom a Picúrt,akkor ezeket már úgyis elfelejtem:)
2011. márc. 1. 10:04
21 voltam, amikor megszültem, rá 1 hónapra betöltöttem a 22-t. Anyámmal nem tartom évek óta a kapcsolatot de tud rólunk másoktól, de hogy hogy fogadta azt nem tudom (nem is érdekel), apukám nagyon várta hogy mikor lesz már unokája, de szegény a terhességem 3. hónapjában meghalt. Ő várta a legjobban, de nem élhette meg hogy láthassa, de viszont tudott róla, és nagyon örült neki. Anyósék is nagyon boldogak voltak. Most 6 hetes a kislányunk.
2011. márc. 1. 10:22
22voltam, amikor szültem. Örültek a szüleim.:)(a párom 30éves)
2011. márc. 1. 12:13
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Én apukám sajnos elég... fura gondolkodású, ő nem örülne neki:( pedig mi nagyon akarjuk a babát!
Én 21 vagyok, 18 hkm, a párom 26 éves. Már két éve külön élünk a szülőktől, tervezett baba. Karácsonykor mondtuk meg mindenkinek, volt is nagy sírás-rívás, annyira örültek neki. :D
2011. márc. 1. 13:32
20 évesen házasodtunk (Férjem akkor 24 volt), 21 évesen szültem (1 évre rá, tervezetten), most jön a 2., 22 múltam :)
Nálunk meglepően azok örültek, akiktől nem vártuk, és akikről azt hittük, hogy örömkönnyeket potyogtatnak, most sem örülnek a másodiknak. Viszont akik igazán örülnek, ők már előre terveznek, annyira látni szeretnék az unokát, mert messze lakunk mindkét nagyszülőtől. Az egyik nagymama egyébként kis erőt is merített a pocakosság híréből, elég depis volt, de kicsit összekapta magát, hogy még "sétálgathasson az unokájával, megmutathassa neki a kertben ez-az mi az stb." :)
2011. márc. 1. 14:31
Kapcsolódó kérdések: