Hogy fogadták a szüleitek hogy sminkelni akarjátok magatokat? Mit mondtatok nekik? Megkérdeztétek hogy lehet -e?
Szia!
Én kaptam unokatesóimtól,meg én is vettem szempillaspirált meg szemhéjpúdert ilyeneket. ELőször csak szempillaspirált használtam,se anyu se apu nem szólt. Később már anyutól kértem púdert meg korrektort,azért sem szóltak. Tegnap előtt pedig mentem koncertre és elég élénk színű szeméjpúdert használtam,apukám még mondta is hogy nagyon jól áll. :) Szóval nem az,hogy nem törődtek vele,de nem szóltak,elfogadták,hogy én így érzem jól magam. :)
14L
Én ennyi idősen kezdtem el venni lány magazinokat. Azokhoz általában volt smink vagy ékszer ajándéknak. Én szemceruzával kezdtem-nem olyan feltűnő, de mégis smink és anyuék is hozzászoktak, hogy lassanként hozzájött ez-az :)
Jah, meg körömlakkal. Nyáron kezdtem, akkor nem szóltak semmiért, csak aztán marad a suliban is :)
én 7.be kezdtem el a szemceruzát. azért nem szóltak semmit. aztán 8.ba jött a szempillaspirál, szemceruza, alapozó, korrektor. és ilyenkor mondták hogy az alapozót elhagyhatnám mert tönkreteszik a bőröm.
na és most 9.be elkezdtem a tust, alapozót, szempillaspirált, korrektort, alapozót... erre már szóltak hogy túl sok. de nekem igy tetszik, ugyhogy igy marad :D
Hát nem tudom igazából hol kezdődött,de mindig is "lányos" lány voltam. Úgy értem alapból már 5-6-7 évesen kértem ezeket a pipere dolgokat ,amik direkt kislányoknak való,meg beöltöztem anyum ruháiba. :D Szóval ez nálam sosem volt gond,mindig engedték. Eleinte ugye csak játszottam velük itthon,aztán kialakult,fokozatosan elkezdtem magam sminkelni. Szóval nem kellett külön megkérdeznem. 13-14 éves korban meg már csak úgy kaptam őket,pl unokatesóktól szülinapra.
De a ami napig nem sminkelek erősen,nem használok 8 kg alapozót,csak olyan normálisan.
18/L
apám lek*rvázott. 7.-es voltam.
11.-es leszek. és meguntam a sminkelést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!