Ápolónők/műszakban dolgozók kisgyerekkel hogy csináljátok?
A gyerekek szempontjából megoldás lehetne, mert reggel el tudod öket vinni ovodába/iskolába, utána lefekszel, alszol valameddig, délután begyüjtöd öket, megeteted, tanulsz/játszol velük és este mégy megint dolgozni. Éjjel az apa van velük, igy mindig van megfelelö felügyelet.
De!!!! A férjeddel mikor vagytok együtt? Mert ugye reggel meg este "örségváltás " van, ilyenkor még rövid beszélgetésre is alig jut idö, nemhogy kettötök kapcsolatát fenntartani.
A házasságunk lényegében csak együttélés, most, hogy minden este együtt vagyunk, ő az xboxon játszik fektetéstől alvásig, én meg netezek, tehát egyébként sem igényeljük túlzottan egymás társaságát. Ez most rosszul hangzik, lehet, de mi már hozzászoktunk, olyasfajta haveri kapcsolat van köztünk inkább, nem egy bensőséges szerelmi viszony. Szóval ez a része nem igazán zavar. A lényeg csak az, hogy a gyerekek el legyenek látva, eljussanak intézménybe, és el tudjam látni a háztartást is.
Igazából új munkahelyet is keresek, ezért a műszakbeosztásról előre nem tudok mit írni, az elején nyilván kell nappaloznom is, hogy megszokjam az adott osztályt, de én is arra gondoltam, amit írtok, hogy éjszakázás esetén a gyerekeket hozni-vinni is tudom oviba, itthon meg alszom kicsit két műszak között, aztán megfőzök, takarítok szabadnapokon. Plusz ha betegek, nem kell táppénzre mennem velük, mert itthon leszek napközben. Az alvásigényem már minimális, szóval amellett sok más belefér az időmbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!