Rémálmok, kiborultam. Elmúlnak, vagy ezzel mit lehet kezdeni?
Van egy egészséges három hónapos kisfiam. Egy hónapja minden éjjel rémálmaim vannak. Vele álmodok:(
Kb 4hetes koráig velem aludt, azóta a saját helyén alszik. Azért került a helyére, mert szerettem volna aludni, mikor ő. Viszont azóta, hogy nem velem alszik, minden órában arra kelek, hogy leizzadtam, mert álmomban megfulladt mellettem a Pici. És ilyenkor valóban félve emelgetem a takarómat, meg tapogatózok, rettenek meg egy egy puklitól. Pedig a kicsi a saját helyén szuszog, és csak akkor nyugszok meg ideig óráig, ha leellenőrzöm, igen a helyén alszik.
Ami pedig ma volt az tette fel az ire a pontott. Álmomban felállt, intett egy pát, mosolygott és lelépet. Egyszerűen kisétált a házból, és el is tünt a három hós picike.
Kezdek megörülni, éjjel nem tudok pihenni, nappal vele foglalkozok.
Nem szívesen tetted külön ágyba, és lelkiismeret-furdalásod van emiatt?
Túlaggódsz, azért lehetnek ezek az álmok szerintem. Egyébként az ellátásával kapcsolatban nincs önbizalomhiányod, túlzott aggodalom, hogy rosszul csinálod?
Nyugi! Gondos, jó anyuka vagy, a kicsid jó helyen van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!