Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rémálmok, kiborultam. Elmúlnak...

Rémálmok, kiborultam. Elmúlnak, vagy ezzel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Van egy egészséges három hónapos kisfiam. Egy hónapja minden éjjel rémálmaim vannak. Vele álmodok:(

Kb 4hetes koráig velem aludt, azóta a saját helyén alszik. Azért került a helyére, mert szerettem volna aludni, mikor ő. Viszont azóta, hogy nem velem alszik, minden órában arra kelek, hogy leizzadtam, mert álmomban megfulladt mellettem a Pici. És ilyenkor valóban félve emelgetem a takarómat, meg tapogatózok, rettenek meg egy egy puklitól. Pedig a kicsi a saját helyén szuszog, és csak akkor nyugszok meg ideig óráig, ha leellenőrzöm, igen a helyén alszik.

Ami pedig ma volt az tette fel az ire a pontott. Álmomban felállt, intett egy pát, mosolygott és lelépet. Egyszerűen kisétált a házból, és el is tünt a három hós picike.

Kezdek megörülni, éjjel nem tudok pihenni, nappal vele foglalkozok.

2009. szept. 22. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Ez nagyon érdekes amit írtál, velem is hasonló volt. Igaz nem minden nap, de amióta a helyén alszik sokszor álmodtam vele rosszat. Sőt álmomban ki akartam nyitni a szemem, de nem tudtam, és annyira valóságos volt, hogy majd elhittem hogy megtörtént. Utána persze alig mertem vissza aludni. Igyekszem elhessegetni ezeket az álmokat, és jóra gondolni. Most egy ideje nem álmodtam ilyet, szerintem ez magától elmúlik, csak ne görcsölj rajta, mert tényleg bekattansz.
2009. szept. 22. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem szívesen tetted külön ágyba, és lelkiismeret-furdalásod van emiatt?

Túlaggódsz, azért lehetnek ezek az álmok szerintem. Egyébként az ellátásával kapcsolatban nincs önbizalomhiányod, túlzott aggodalom, hogy rosszul csinálod?

Nyugi! Gondos, jó anyuka vagy, a kicsid jó helyen van!

2009. szept. 22. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia.Én ugyanígy voltam, teljesen kibuktattam magamat.Nálam is mellettem aludt egy mini ágyban, majd hogy nagyobb lett beraktam a kiságyba.Nem aludtam akkor sem, amikor mellettem aludt ,mert állandóan figyelgettem, Engem is levert többször a víz, rémálmaim voltak, éjszaka többször beállítottam az órát, óránként is hogy felkeljek, és megnézzem mi van vele nem fulladt-e meg, nem bukott-e stb..Mikor beraktam a kiságyba rosszabbul éreztem magam.még többet felkeltem, Mivel én azon aggódtam,hogy nehogy megfulladjon, meg elaludjon stb..elmentem és kibéreltem egy légzésfigyelőt.Már bánom,hogy nem előbb tettem, mert akkor nyugodtabb lettem volna előbb.Azóta a kiságyba alszik, a légzésfigyelőn.Volt már,hogy tévesen riasztott,mert lemozdult róla,de ha valóban gond lenne tudom, akkor is riasztana és ez a tudat,hogy bevan kapcsolva, és figyelve van a légzése sokkal nyugodtabbá tett.Mivel szerintem ezen aggódsz, én azt javaslom, próbálj beszerezni egyet, lehet bérelni, és hidd annyit meg ér.Nekem havonta 2500 Ft, de ez a nyugodtság és az aggódás,ami előtte volt, hidd el megérte kiadni érte.ezt a havi díjjat.
2009. szept. 22. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is a légzésfigyelőben látom a megoldást...nekünk AngelCare 401 van,már 16 hós,és még mindig használom.Megnyugtat,ugyanis ez pittyeg,ahogy a baba leélegzik,és mivel ez bébiőr is,hallasz mindent,ami nála történik(5 erősséget tudsz rajta állítani).
2009. szept. 22. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!