Nektek is furcsa, ha egy anyuka nem élvezi annyira a babás korszakot?
Figyelt kérdés
1,5 éves a lányom, hétvégén munkatársakkal voltam koktélozni. Beszélgettünk a lányomról is, és mondtam hogy ezt a mostani időszakot sokkal jobban élvezem, mint amikor baba volt. Ezen nagyon meglepődtek mindannyian. 2 anyuka van rajtam kívül a csapatban, ők is azt mondták hogy sokkal jobban szerettek babázni, mint később "gyerekezni".
Ti mit gondoltok? Tényleg furcsa, hogy így érzek?
2013. ápr. 7. 14:46
11/11 anonim válasza:
Nem furcsa, mindenkinél más. A babázós korszak ösztönből jön és ez nem mindenkinek megy. Nekem igen, minden olyan simán magától értetődően ment az első évben. Mikor egy éves lett a gyerekem, elkezdett kialakulni a kis egyénisége, meg az, hogy ő mit akar és nekem az volt nehéz időszak, át kellett állnom és sokszor tudatosan, agyilag végiggondolnom, hogy na most akkor mi is legyen. Vannak, akiknek meg pont akkor lesz könnyű, mikor a gyerek már nem baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!